Posebna ponuda Hrvatskog Telekoma za Svjetsko nogometno prvenstvo

Fotografija članka: Posebna ponuda Hrvatskog Telekoma za Svjetsko nogometno prvenstvo

Samsung Galaxy Tab 3 LTE već od 18 kn, popusti na podatkovne Mobile net+ tarife i MAXtv To Go opciju, 1 kn za drugi MAXtv priključak i Snimalica bez ikakve naknade u MAX3 paketima!

Oglas

Uoči Svjetskog nogometnog prvenstva Hrvatski Telekom svojim korisnicima donosi ponude za bezbrižno uživanje u predstojećim trenucima za pamćenje. Koje, već smo ih nabrojili, a sada o njima i nešto detaljnije.

Za sve koji nisu sigurni da će uvijek za vrijeme utakmica moći biti kod kuće, HT u svojim podatkovnim tarifama tijekom cijelog ljeta omogućuje posebne pogodnosti uključujući povoljnu nabavu vrhunskih tablet uređaja Samsung Galaxy Tab 3 LTE od 8 i 10 inča. Oba modela uređaja imaju mogućnost  superbrzog surfanja na 4G mreži za uživanje bez zaostatka u svim očekivanim spektakularnim akcijama nogometaša u Brazilu, a HT nudi .

Uređaje korisnici mogu nabaviti uz potpisivanje ugovora na jednu od Mobile net+ tarifa i početi ih koristiti već nakon prve uplate od 18 kuna. Ostatak iznosa otplaćuju na rate uz mjesečni račun. Korisnici također imaju popuste na mjesečnu naknadu Mobile net+ tarife i do 80 kn uz uključenu najveću brzinu 4G interneta do 75 Mbit/s, kao i popust na opciju MAXtv To Go.

Pogodnosti u tarifama Mobile net+ mogu imati svi korisnici koji do 30. rujna potpišu ugovor u trajanju od 24 mjeseca.

Osim toga, HT od ponedjeljka, 19. svibnja korisnicima MAX3 paketa omogućuje korištenje Snimalice bez ikakve naknade tri mjeseca, nakon čega mogu i odustati od usluge. Također, u MAX3 paketu HT za samo jednu kunu mjesečno nudi korištenje MAXtv programa na dva televizora prva tri mjeseca, uz potpisivanje ugovora na 24 mjeseca. Obje ove pogodnosti dostupne su sve do jeseni.

Uza sve navedeno, u MAX3 paketima korisnici mogu uživati u pristupu Internetu brzinama od garantiranih 100 Mbit/s preko optičke infrastrukture.

Posebna ponuda Hrvatskog Telekoma za Svjetsko nogometno prvenstvo

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.