Posao.hr – započele nominacije za HR menadžera godine

Fotografija članka: Posao.hr – započele nominacije za HR menadžera godine

Portal posao.hr već treću godinu za redom organizira izbor HR menadžera godine kako bi se odalo priznanje najistaknutijim članovima HR zajednice. Nominacijsko razdoblje započelo je 28. siječnja i trajat će do 28. veljače 2011., a dobitnik nagrade „Prometej“ bit će proglašen u Splitu, 3. i 4. lipnja – u sklopu 4. regionalnog HR Summita.

Press informacija:
Izbor HR menadžera godine je jedini događaj ovakve vrste u Hrvatskoj, a cilj izbora jest ukazati svima na važnost funkcije ljudskih resursa u kompanijama te istaknuti najbolje menadžere u tom području kao primjer svojim kolegama.  Skup je ujedno i prilika za djelatnike u ljudskim resursima da izaberu najboljeg i najsposobnijeg HR menadžera koji se iskazao svojim zalaganjem, jačajući time dugoročnu konkurentsku sposobnost i uspješnost organizacije u kojoj djeluje.

Glavni kriteriji za odabir najboljeg HR profesionalca usmjereni su na dostizanje organizacijskih ciljeva i pozicioniranje funkcije upravljanja ljudskim potencijalima kao strateškog partnera
menadžmenta u ostvarenju poslovnih ciljeva. Među kriterijima su ujedno i razvoj sustava ili modela na HR području koji doprinose učinkovitosti organizacije, promoviranje funkcije upravljanja ljudskim potencijalima unutar i izvan organizacije te  kontinuirano jačanje vlastite i kompetentnosti svojih suradnika.

Saša Jurković, direktor portala posao.hr istaknuo je kako redovito održavanje HR Summita i dodjela nagrade „Prometej“ doprinosi unapređenju funkcije upravljanja ljudskim potencijalima i razvoju dodatnih znanja i alata koji HR zajednicu čine ključnom karikom u poslovanju svake tvrtke. „Nadam se da će nam i ove godine pristići značajan broj nominacija iz različitih poslovnih djelatnosti i tvrtki kako bismo se upoznali sa što više istaknutih predstavnika naše struke. Izbor nam sigurno neće biti lagan, no kao i prethodnih godina, naš ocjenjivački tim će priznanje dodijeliti osobi koja je najzaslužnija za afirmaciju moderne funkcije upravljanja ljudskim resursima.“– istaknuo je Jurković.

Najboljeg menadžera izabrat će Ocjenjivački odbor sastavljen od priznatih teoretičara i praktičara iz HR struke, na čelu s prof. Brankom Kučanom, izvršnim direktorom za upravljanje ljudskim potencijalima Farmal d.d. Kandidate mogu nominirati njihovi nadređeni, menadžeri iz drugih djelatnosti te HR menadžeri iz drugih tvrtki, a postupku nominiranja može se pristupiti isključivo putem službene web stranice www.posao.hr/prometej.

Četvrti Regionalni HR Summit održat će se 3. i 4. lipnja 2011. godine u hotelu Le Meridien Lav u Splitu, na temu „Budućnost Human Resource Managementa“. Skup će okupiti brojne domaće i strane predavače koji će na temelju svog iskustva pokušati definirati smjer budućeg razvoja ljudskih potencijala. Tradicionalna nasuprot modernoj kadrovskoj funkciji upravljanja ljudskim potencijalima, usporedba javnog i privatnog sektora te pitanje multikulturalnosti u ljudskim potencijalima s obzirom na ulazak na europsko tržište rada – samo su neke od tema skupa. Okupljeni će također pokušati odgovoriti na pitanje kakav treba biti HR menadžer budućnosti te što nadređeni očekuju od svojih članova tima zaduženih za ljudske potencijale.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.