Porsche Design Book One je, kažu, brz i skup

Fotografija članka: Porsche Design Book One je, kažu, brz i skup

Svi oni koji sanjaju o tome kako će jednog dana voziti Porsche, možda im to neće poći za rukom. No, zato možete nabaviti novi Porsche Design Book One, elitni konvertibilni prijenosnik. Nije jeftin, ali je sigurno daleko jeftiniji od automobila :)

Oglas

Kompanija Porsche Design poznata nam je po nekoliko svojih vrlo zanimljivih uradaka o kojima smo već ranije . Onaj posljednji vam je sigurno ostao u sjećanju, a to je elitni pametni telefon . Ovaj puta su se okrenuli prema prijenosnicima i napravili nešto vrlo zanimljivo i naravno elitno, a to je Porsche Design Book One, prijenosno računalo. Možda ste i čuli za njega jer se službeno u prodaji pojavio prije nekoliko mjeseci, no tek su ga ovih dana neki recenzenti dobili na testiranje i ocijenili ga kao vrlo brz prijenosnik, ali i izuzetno skup. Ako vas zanima cijena, na službenim stranicama stoji brojka od 2.795 eura.

Spomenimo i kako je njemačka kompanija Porsche Design poznata i po luksuznim satovima, ženskim torbama i parfemima, iako na njihovim vidimo čitav ekosustav proizvoda koji su namijenjeni za muškarce i za žene. Vjerojatno već pogađate kako su Porsche Design Book One smjestili među muške “potrepštine” :)

Što se tiče hardverskih karakteristika, prijenosnik radi na Intelo Core i7-7500U procesoru 7. generacije, ima 16 GB RAM-a i 512 GB SSD disk. of SSD storage. Ekran je 13,3 inčni i QHD+ rezolucije od 3200 x 1800 točaka, a dolazi i s digitalnom olovkom koju su nazvali Book One Pen. Ugrađena su i dva USB Type-C ulaza, kao i klasični USB 3.0. Inače, ekran se može otvoriti u svih 360 stupnjeva u Lenovo Yoga stilu, tako da ga u trenu možete protvoriti u tablet. Kućište je naravno metalno, vidljivo je kako se radi o izuzetno kvalitetnim materijalima tako da i nije pretjerano lagan (1,6 kilograma).

Tipkovnica je vrlo ugodna za rad i ima pozadinsko osvjetljenje u 4 nivoa. Ranije spomenuta digitalna olovka, Book One Pen, proizveo je poznati Wacom, a prepoznaje čak 4096 nivoa pritisaka. Ako ste poželjeli imati nešto elitno, a imate nešto malo manje od tri tisuće eura u džepu s kojima ne znate što bi, evo dobrog načina kako ih potrošiti… :)

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.