Pornhub lansirao interaktivne videosadržaje

Fotografija članka: Pornhub lansirao interaktivne videosadržaje

Iz ove firme kažu kako žele da oslobodite ruke, a “ručni rad” prepustite spravicama uz novi interaktivni video i set alata za “zadovoljstvo” korisnika dok pregledavaju prljave skečeve.

Oglas

Pornhub se udružio sa proizvođačima igračaka za odrasle Fleshlight i Kiiroo kako bi lansirali novu interaktivnu kategoriju sa stotinama videa ciljano skrojenih za i interaktivnim seks igračkama.

Posebnost ovog novog pristupa jest da svaki video bude programiran kako bi razmazio gledatelja još imerzivnijim iskustvom gledanja. Tehnologija u osnovi šalje sinkronizirano pulsiranje kompatibilnim igračkama za odrasle kako bi se imitirala taktilna senzacija glumaca u filmovima.

Da bi koristili ove nove značajke, gledatelji trebaju instalirati aplikaciju na pametni telefon kako bi uparili svoje “spravice” za sinkronizaciju sa radnjom videa.

Interaktivna platforma je već dostupna i to potpuno besplatno, a za sada je ekskluzivno kompatibilna jedino sa Fleshlight Launch i Kiiroo Onyx – igračkama dizajniranima za muškarce. Obećaju kako će ažurirati ponudu interaktivnih videa sa nekoliko igračaka za odrasle namijenjenim ženama (OhMiBod, We-Vive, Lovense Lush, Kiiroo Pearl) no još ne znamo kada će to biti.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.