Popcorn Time – nova verzija

Fotografija članka: Popcorn Time – nova verzija

Jedan od najpopularnijih servisa za preuzimanje i gledanje filmova uskoro će dobiti novu aplikaciju

Oglas

Odricanje od odgovornosti: Budite svjesni da Popcorn Time nudi uslugu streaminga/ preuzimanja koja može biti protuzakonita. Portal racunalo.com ne potiče takve radnje i upozorava vas da trebate bit svjesni eventualnih pravnih posljedica. Ovdje smo samo da prenosimo informacije. Kako ih vi koristite je vaša odgovornost.

među najpopularnijim je servisima za preuzimanje i streaming filmova, iako ne nužno na legalan način. Znamo da mnogi vole i koriste ovu aplikaciju na računalu ili mobitelu, no moramo se složiti da sama aplikacija nije baš intuitivna. Bez brige, jer tome dolazi kraj, razvojni tim je najavio da ubrzano rade na pokretanju nove Android aplikacije.

Što će to biti novo? Prema najavama, više-manje sve. Potpuno će je redizajnirati, nosit će verziju 3.0 te će koristiti novo korisničko sučelje nadahnuto . s poboljšanom reponzivnošću i još nekim novim značajkama.

Za sad još ne znamo kad će točno izaći, ali trebalo bi biti tokom idućeg mjeseca. Do tada možete nastaviti koristiti beta verziju koja se .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.