POPCORN HOUR A-110 test

Fotografija članka: POPCORN HOUR A-110 test

Test: POPCORN HOUR A-110

PCH dolazi u crnoj, decentno dizajniranoj kutiji na kojoj se kočoperi 30-tak loga koji oslikavaju funkcije i formate koje uređaj podržava. Naravno, nema šanse da ćemo im vjerovati na riječ… pa krenimo s operacijom. Prvo što primjećujemo da Gorostasni sin "Popcorn" i tata "IcyBox" je nevjerojatno sličan – sličnost je zapanjujuća, no da li su zaista u rodu to ćemo još vidjeti?!?

S obzirom da vrijeme kompozitnog i s-videa odlazi u prošlost, te da me prvenstveno zanimalo kako PCH radi sa HD televizorima (vjerujem da nitko pri zdravoj pameti neće dati 2000 kn za PCH samo da bi gledao Divx na CRT-u), koncentrirao sam se isključivo na korištenje HDMI priključka koji je verzije 1.3a što znači da, između ostalog, ova sprava može slati neizmijenjeni TrueHD i DTS-MA višekanalni HD zvuk na AV prijemnik koji ga je sposoban dekodirati. Nažalost, PCH ih ne može sam dekodirati pa ako izvor nema dodatni AC3 track neće biti zvuka sa TrueHD izvora ali će barem biti sa DTS-MA jer je u njemu već sadržan običan DTS track. Ne treba napominjati da osim HDMI-ja, i optički digitalni SPDIF izlaz normalno šalje standardni AC3 I DTS zvuk za to “osposobljenom” AV receiveru.

Test: POPCORN HOUR A-110

Cijeli test pročitajte na .

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.