Pomoć poplavljenima putem m-foto plati nove usluge Zagrebačke banke

Fotografija članka: Pomoć poplavljenima putem m-foto plati nove usluge Zagrebačke banke

Zagrebačka banka je uvela novu uslugu za korisnike m-zabe: m-foto plati koja omogućuje jednostavno, brzo i praktično plaćanje računa. Želite li donacijom pomoći poplavljenim područjima možete ju provesti putem usluge m-foto plati skeniranjem QR koda koji se nalaze na plakatima u poslovnicama Banke ili crtičnim kodom u nastavku:

Oglas

 

Pomoć poplavljenima putem m-foto plati nove usluge Zagrebačke banke  01

Usluga m-foto plati je više nego jednostavan način plaćanja raznih uplatnica korištenjem kamere svog smartfona. Samo skenirajte uplatnicu kamerom smartfona nakon čega će nalog za plaćanje biti automatski ispunjen podacima ss uplatnice To se odnosi na sve uplatnice neovisno imaju li otisnut 2D ili QR kod. Usluga m-foto plati dostupna je svim korisnicima smartphone uređaja (iOS i Android) koji preuzmu novu verziju m-zabe. Za klijente koji imaju ugovoreni model Lepeze ili Platnog asistenta u koji je uključena m-zaba, usluga je besplatna. To se odnosi i na poslovne korisnike Paket računa 1 za sve. Želite li samo isprobati m-foto plati i nemate m-zabu, do 31. kolovoza ugovoriti ovu uslugu bez mjesečne naknade tijekom prva tri mjeseca korištenja.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.