Poljoprivredna.tv – online televizija posvećena poljoprivrednim temama

Fotografija članka: Poljoprivredna.tv – online televizija posvećena poljoprivrednim temama

Razvoj tehnologije omogućuje razvoj medija i u nekim novim momentima. To je iskoristila i ekipa Poljoprivredne.tv koja je osnovala prvu hrvatsku poljoprivrednu televiziju.

Oglas

Sjedište televizije je logično u srcu Slavonije, našoj poljoprivrednoj regiji, odnosno točnije u “Zlatnoj dolini”, u Požegi. Krenuli su dosta ambiciozno, tako da su već postali i prepoznati po svojim sadržajima, iako još uvijek mnogi i ne znaju za njih. Mi smo slučajno naletjeli na njihove web stranice, čini nam se kako imaju potencijala.

Iako su djelomično napravljene u portalskom stilu, naglasak je ipak na TV produkciji. Ono što nam se svidjelo je kako imaju streaming, tako da kompletan program možete pratiti i preko Interneta odnosno njihovih web stranica. Inače emitiraju i kod nekoliko kablovskih operatera, od kojih je jedan potvrdio kako je Poljoprivredna.tv jedan od najgledanijih kanala.

Iz samog sadržaja programa vidimo kako se radi o isključivo poljoprivrednim temama i savjetima, vinogradarstvu, zdravlju, prehrani, turizmu i drugim temama. Mnoge će obradovati kako velik dio programa zauzima i glazba, u prvom redu tamburaška, tako da ćete vidjeti brojne spotove, koncerte i druge glazbene sadržaje u veselim tamburaškim tonovima.

Kako kažu za sebe, Poljoprivredna.tv je upravo po svom sadržaju postala prepoznata diljem Hrvatske, i šire. Kažu i kako uz poljoprivredu, pažnju posvećuju prirodi, običajima, kulturi, tradiciji, zdravom načinu života i prehrani. U sklopu programa možete pogledati emisije iz svih regija Hrvatske i susjednih zemalja. Pripremanje vrhunskih delicija, proizvodnja vina, radovi u polju, briga o životinjama, seoski život… samo su dio obrađenih tema u više od 30 emisija tjedno.

Kao što smo već spomenuli, kompletan program možete pratiti i preko njihovih web stranica na računalu, tabletu ili smartfonu (sve je responzivno), a sve se nalazi na web adresi . Preporučujemo posjetiti ih… i gledati… :)

Dodajmo i kako nam je ova Poljoprivredna televizija tim draža jer je autor ovog teksta rođeni Požežan :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.