Polaroid Cosmo K, K Plus i Jet 7: novi proizvodi američkog brenda

Fotografija članka: Polaroid Cosmo K, K Plus i Jet 7: novi proizvodi američkog brenda

Američki je brend Polaroid svojoj liniji proizvoda dodao tri nova uređaja entry-level klase. Tu su se našla dva pametna telefona i jedan tablet.

Oglas

Nazivi predstavljenih pametnih telefona su Polaroid Cosmo K i Polaroid Cosmo K Plus, a zajedničke su im karakteristike četverojezgreni procesor koji radi na taktu od 1.3 GHz uparen sa 1 GB radne i 8 GB interne memorije te kombinacija kamera koja uključuje 13 MP stražnju te 5 MP prednju selfie kameru.

Polaroid Cosmo K dolazi sa 5-inčnim ekranom, dok Cosmo K Plus model krasi nešto veći 5.5-inčni ekran. Oba se pametna telefona po pitanju autonomije oslanjaju na bateriju kapaciteta 2.800 mAh te rade na Android 6.0 Marshmallow operativnom sustavu.

Predstavljen je i tablet naziva Polaroid Jet C7 koji dolazi sa 3G podrškom te se u svom radu oslanja na četverojezgreni procesor koji radi na taktu od 1 GHz. Ovaj tablet krasi 7-inčni ekran, a po pitanju memorije Polaroid Jet C7 donosi 1 GB RAM-a i 8 GB interne memorije. I sa prednje i stražnje strane nalazi se kamera sa 5 MP senzorom, a za autonomiju brine baterija kapaciteta 2.650 mAh. Kao operativni sustav naveden je Android 6.0 Marshmallow.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.