Pokrenuta nova internetska stranica o implementaciji normi ISO 27001 i BS 25999-2

Fotografija članka: Pokrenuta nova internetska stranica o implementaciji normi ISO 27001 i BS 25999-2

Ova stranica predstavlja najopsežniji izvor informacija o implementaciju normi ISO 27001 i BS 25999-2, koje  propisuju informacijsku sigurnost i kontinuitet poslovanja. Većina sadržaja na stranici dostupna je na tri jezika: hrvatskom, engleskom i španjolskom.

Projekt “Information Security & Business Continuity Academy” jedinstven je jer se po prvi put na jednom mjestu na internetu može pronaći mnogo raznovrsnih informacija o tim dvjema normama. Tu su, primjerice, englesko-španjolsko-hrvatski rječnik pojmova vezanih za informacijsku sigurnost i kontinuitet poslovanja, popis važećih zakona i propisa u mnogim zemljama, popis svjetskih certifikacijskih tijela koja izdaju certifikate prema normama ISO 27001 i BS 25999-2, popis svih važnih normi vezanih za informacijsku sigurnost i kontinuitet poslovanja, razni linkovi na portale, blogove i sl. Budući da su sve informacije objavljene u formatu wikija ili direktorija, moguće ih je mijenjati, što svakom čitatelju pruža mogućnost da dodaje novi sadržaj.
Pristup spomenutim informacijama je besplatan. Na internetskoj stranici nalaze se i usluge koje se naplaćuju, kao što su E-learning i Forum.

Internetska stranica namijenjena je svim organizacijama koje implementiraju norme ISO 27001 i BS 25999-2, te pojedincima koji žele napredovati u brzorastućim područjima informacijske sigurnosti i upravljanja kontinuitetom poslovanja. U izjavi o odricanju od odgovornosti vlasnik internetske stranice navodi da ponuđene usluge kao i internetska domena ni na koji način nisu povezane s organizacijama ISO (International Organization for Standardization) i BSI (British Standards Institution).

Pogledajte stranicu na adresi :  

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.