PokemonGo će nagraditi igrače za sakupljanje smeća na Dan planeta Zemlje

Fotografija članka: PokemonGo će nagraditi igrače za sakupljanje smeća na Dan planeta Zemlje

Na Dan planeta Zemlje 22. travnja Niantic će nagraditi sve igrače na svijetu ukoliko će u akcijama sakupljanja smeća sudjelovati dovoljan broj ljudi. Tako da ukoliko se skupi dovoljan broj ljudi, i mi ćemo dobiti nagrade, iako kod nas nema nijedne organizirane akcije.

Oglas

Niantic, tvrtka koja pod sobom ima aplikaciju PokemonGo, u na svojoj web stranici objavila je da organizira akciju prikupljanja smeća za Dan planeta Zemlje 22. travnja te da će nagraditi igrače koji budu sudjelovali. Akcija se sastoji od mnogo lokacija diljem svijeta u koje se igrači mogu uključiti. Budući da je PokemonGo jako dobar u skupljanju igrača na jedno mjesto, Niantic se udružio sa lokalnim ekološkim nevladinim organizacijama te će pokušati skupiti ljude koji će zajednički čistiti, a za to dobiti nagradu u obliku bonusa u igri. Čim više ljudi – veće nagrade.

U objavi piše da će svi treneri dobiti pristup posebnom avataru za proslavu Dana planeta Zemlje te da će oni koji će zajednički raditi i sudjelovati u čišćenju otključati posebne nagrade za trenere na cijelom svijetu. Ukoliko se skupi 1500 igrača diljem svijeta, Niantic će omogućiti 2x stardust za zemljane, vodene i travnate pokemone u trajanju od 48 sati. Ako se skupi više od 3000 ljudi, u svim akcijama diljem svijeta, nagraditi će sve trenere na svijetu te će povećati stardust 3 puta za 48 sati kada se love zemljani, vodeni i travnati pokemoni.

Iako za sada nema akcije u Hrvatskoj u kojoj bi se moglo sudjelovati, moguće je da će svi igrači dobiti nagradu ukoliko se skupi dovoljan broj ljudi. Također, Niantic poziva nevladine organizacije diljem svijeta da prijave svoju akciju čišćenja, a akcije se mogu prijaviti .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.