Pokemon GO slavi prvi rođendan

Fotografija članka: Pokemon GO slavi prvi rođendan

Pokrenuta prošle godine, kontroverzna Nianticova igra je premašila očekivanja mnogih koji su smatrali da Pokemon ludilo neće trajati duže od par tjedana. Ipak su izdržali, slave prvi rođendan i spremili su poklone za svoje igrače.

Oglas

Kakav bi to rođendan bio bez poklona! Zato su spremili poklone u obliku događaja imenom Adventure Week. On će trajati u razdoblju od 18.-25. svibnja a sadrži povećanu šansu pojavljivanja kamenih Pokemona. Ukoliko ste baš željeli uhvatiti Geodudea, sada je prilika. Naravno, češće ćete nailaziti i na rijetke kamene beštije kao što su Omanyte Kabuto.

Također, za dobivanje Buddy Candy biti će dovoljno prijeći samo jedan kilometar umjesto uobičajenih četiri. I vaš avatar će moći proslaviti sa vama, budući da je najavljen “novi odjevni predmet samo dok traje Adventure Week“. I “Adventurer’s Hat” će biti dostupan besplatno, ali samo dok traje rođendanski tjedan.

Ali, ni to nije sve! Na svakom Pokestopu vas čeka pet ili šest bonus predmeta umjesto standardna tri.

Rođendanski party počinje 18. svibnja u 22h po našem vremenu i svi su pozvani.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.