Pogled na Internet Information Services 7 (IIS) iz IT PRO perspektive – trening

Fotografija članka: Pogled na Internet Information Services 7 (IIS) iz IT PRO perspektive – trening

Internet Information Services (IIS) je s nama već dugo vremena, i većina ljudi je barem čula za njega (ako ga već i nije koristila). Iako ga uglavnom koriste developeri u svojim testnim okolinama za razvoj različitih aplikacija i servisa, nužno je da ga upoznaju i sistemaši, koji će te aplikacije i servise u konačnici učiniti javno dostupnima i brinuti se o njihovoj dostupnosti. Na ovom treningu ćete se posebno fokusirati upravo na sistemašku stranu IIS-a i pokušat obuhvatiti sve što je potrebno za sigurno i pouzdano korištenje vlastitog IIS-a. U toku treninga će, između ostalog, biti pokrivene instaliacija i konfiguriracija IIS-a, polaznici će naučiti kako zaštititi vlastiti server, kako koristiti Windows System Resource Manager, te upravljati FTP, odnosno SMTP serverom. Cilj treninga je pobliže upoznavanje s IIS 7 za što bolje i lakše korištenje.

Predavač: Tomica Kaniški je Systems Engineer u Microsoft Innovation Centru Varaždin, s višegodišnjim iskustvom u održavanju infrastrukture, implementaciji postojećih i novih tehnologija, kako u produkcijske, tako i za potrebe testiranja i istraživanja. Uz to i ponosni vlasnik nekoliko Microsoftovih certifikata, community predavač i IT PRO User Group Varaždin/čakovec Lead. Najviše je vezan uz Microsoftove tehnologije, a interes mu je posebno usmjeren na tehnologije koje tek dolaze…

Cijena treninga: 550,00 kn + PDV (676,50kn).

Prijava na trening i dodatne informacije:

 

S.L.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.