Podrška za Windows Phone 8 produljena na 36 mjeseci

Fotografija članka: Podrška za Windows Phone 8 produljena na 36 mjeseci

Microsoft je najavio produljenje podrške za Windows Phone 8, na 36 mjeseci. Tako sada svi korisnici Windows Phone 8,  imat će podršku do  2016. Podrška uključuje ažuriranja i sigurnosne nadogradnje.

Oglas

 

Ali, prema Microsoftu, mobilni operateri ili proizvođač mobitela mogu kontrolirati distribuciju pojedinačnih ažuriranja i dostupnost može varirati od zemlje do zemlje, regije, uređaja ili hardverskih mogućnosti. Ujedno je danas i Microsoft najavio novi Windows Phone Enterprise Feature Pack za prvo polugodište 2014. Ovaj paket značajki će osigurati IT odjelima više kontrole nad Windows smartphoneima i dati zaposlenicima puniju produktivnost. Paket će donijeti bolju podršku za korporativne klijente, uključujući i auto-VPN, pristup korporativnim resursima iza firewalla, e-mail šifriranje elektroničke pošte, uz jednostavniju ali snažniju kontrolu i upravljanje uređajima za IT administratore, objašnjava Microsoft.

Također, u planu je za narednih 12 mjeseci, ažuriranje za tablete Surface RT i Surface Pro. Microsoft također planira opremiti Surface RT s Qualcomm procesorima i pružiti korisnicima značajke kao što su LTE, i bolje performanse. Naravno da uz sve navedeno dolaze i novi modeli, iako tvrtka iz Redmonda ne iznosi detalje.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.