Podravka razvila nove interaktivne web stranice za Vegetu

Fotografija članka: Podravka razvila nove interaktivne web stranice za Vegetu

Kažu kako su nove web stranice orijentirane prema mlađoj publici, prati aktualne tehnološke trendove i nudi interaktivnu komunikaciju uz personalizirano iskustvo u kulinarstvu.

Oglas

Podravka je predstavila digitalni makeover svojeg najpoznatijeg tržišnog brenda te svojim posjetiteljima i potrošačima ponudila jedinstveno tehnološko iskustvo.  Riječ je o naprednoj web stranici koja dolazi s inspirativnim web dizajnom, kako bi se što više približila mlađoj publici i vjerno dočarala novu filozofiju “slobodno kuhaj”.

Responzivna tehnologija, prilagođena zaslonima na dodir

Konačno su se odlučili napraviti i responzivni dizajn, nešto što je standard već godinama. Sada se ugodno može čitati na računalima, tabletima i smartfonima. Uz responzivnost, stranica sadrži napredne CSS3 animacije, moderno parallax kretanje i navigaciju, a svi elementi prilagođeni su upravljanju dodirom putem “touch screen” uređaja.

Stranica obiluje novitetima kao što su inteligentni interaktivni sadržaji “Mood Food”. Njihova posebnost leži u istraživanju tržišta i suradnji s psihologom u kojemu su raspoloženja i prehrana povezani kroz napredne algoritme.

Mood Food personaliziran interaktivni sadržaj

To u praksi predstavlja jedinstven, “po mjeri krojen” pristup svakom korisniku, koji kroz par klikova može dobiti bogat sadržaj i recepte koji odgovaraju njegovom trenutnom raspoloženju.

Uz Mood Food, na stranici se nalazi i pregled bogate povijesti Vegete kao i arhiva poznatog TV showa “Male tajne”, s Oliverom Mlakarom i Stevom Karapandžom.

Bogat, brz i dostupan sadržaj

Nova stranica odiše prepoznatljivim vizualima i razigranom komunikacijom koja posjetitelje poziva na interakciju i međusobno upoznavanje te uspješno razbija rutinu web stranica, pokazujući kako brendovi s desetljećima tradicije, kao što je Vegeta, mogu biti i predvodnici u digitalnoj komunikaciji, posebice prema mlađoj publici.

Upravo su navike mlađe publike, koja kuhinju doživljava kao prostor za igru, druženje i eksperimentiranje, inspirirale dizajn i pristup u izradi web stranice. Kreativnost, sloboda razmišljanja, hrabrost i emocije, čine novi komunikacijski smjer, dok istovremeno stranica pruža jednostavnost i kvalitetno korisničko iskustvo.

Baš kao i sama Vegeta, i nova web stranica bit će odličan začin za sve koji žele brze, moderne, zabavne i inspirativne informacije! Potražite ih na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.