Podravka.hr skuhala nove korporativne web stranice – kuhajte s njima

Fotografija članka: Podravka.hr skuhala nove korporativne web stranice – kuhajte s njima

Uz kreativnost, povjerenje, strast, zadovoljstvo potrošača i izvrsnost Podravka.hr web je dobio i – inspiraciju. Ili kako se može korporativno komunicirati i kuhati na jednom mjestu.

Oglas

Osim inovativnog dizajna i sadržaja, Podravka.hr nudi i potpuno nove cjeline poput „Inspiracija“ koja se prilagođava potrebama korisnika, zavisno od životne situacije u kojoj se nalazi. Na te izazove Podravka je odgovorila pažljivo odabranim sadržajima – receptima, proizvodima, zanimljivostima i Coolericama kojima nudi inspiraciju u svakoj situaciji, bez obzira radilo se o dječjem rođendanu, ručku na godišnjem odmoru, bezglutenskoj prehrani ili omiljenim palačinkama.

Cjelokupni asortiman koji uključuje preko petsto proizvoda predstavljen je novim tekstovima, fotografijama, izdvojenim sastojcima i nutritivnim vrijednostima, povezan s receptima u kojima se koriste, kao i inspirativnim temama. Proizvodi su označeni karakteristikama (okus, stupanj pripreme, obrok, halal, košer…) koje omogućavaju pretraživanje prema vrlo specifičnim željama. Osmišljen je ljudski pristup traženju tako da je sada dovoljno označiti prehrambene želje/namjere, a stranica će ponuditi proizvode u skladu s njima, bez obzira traži li se nešto slano za večeru i prikladno za vegetarijance ili slatko i mliječno, a bez glutena. Broj kombinacija neiscrpan je i ovisi samo o mašti i potrebama.

Iako se brojnim sadržajima obraća prvenstveno potrošačima, novi Podravka.hr ima detaljno razrađen dio namijenjen poslovnim posjetiteljima – onima koji žele saznati više o kompaniji, istraživanju i razvoju, odgovornom poslovanju ili odnosu Podravke prema sadašnjim i budućim zaposlenicima. Na jednom mjestu medijima stranica pravovremeno nudi sve važne vijesti i priopćenja, fotografije i publikacije, a studentima, pripravnicima i budućim zaposlenicima omogućuje da pogledaju kako je to raditi u Podravki te se odmah mogu i prijaviti, dok analitičarima i investitorima nudi strukturirane i ažurne podatke i izvješća.

Podravka.hr skuhala nove korporativne web stranice

S tehnološke strane, web-stranica koristi potpuno novu platformu izgrađenu na frameworku (core.framework) agencije Web.Burza i sustavu za upravljanje sadržajem (core.web), a koristi Open Source tehnologije: Apache, PHP, MySql, Memcached, ImageMagick, PhantomJS i Sphinx. Sustav za upravljanje sadržajem napravljen je u Single Page Application tehnologiji koja, između ostalog, omogućava uredništvu mnogo brži, lakši i produktivniji rad. Korištenjem widgeta, fleksibilnih dijelova stranice koji se slažu kao lego kockice, omogućeno je da svaka pojedinačna stranica bude potpuno različita i prilagođena specifičnom sadržaju, umjesto da se sadržaj prilagođava unaprijed zadanoj strukturi.
Razumijevajući navike posjetitelja koji sve više koriste mobilne uređaje, kompletna stranica napravljena je u responzivnom dizajnu čime je omogućena potpuna prilagodba sadržaja uređaju na kojem se pregledava, bez obzira radi li se o pametnom telefonu ili računalnom monitoru.

Posjetite ih na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.