Poboljšajte svoje profile na društvenim mrežama

Fotografija članka: Poboljšajte svoje profile na društvenim mrežama

je internet aplikacija koja vam omogućuje povezivanje, kontrolu i bolju vidljivost vaših Twitter, Facebook i LinkedIn računa.

Oglas

Većina osoba ima izrađen račun na više društvenih mreža, a neki i više njih, što privatnih, što profesionalnih, što stranica i profila posvećenih hobijima. Svi koji vjeruju u pogodnosti virtualne povezanosti i marketinške prednosti putem društvenih mreža, više nego što s boje za privatnost, sigurno su se našli u prilici kako ni ne znaju na kojem su računu što objavili ili nešto objavljuju dva puta. Eksperti Facebooka i Twittera već su odavno povezali račune te sve što objave na jednom profilu, automatski se prenosi i na drugi. Ipak, svoje misli, ideje, materijale i kreativnost možete dijeliti na još bolji način. Ne samo što ih možete dijeliti istovremeno na više profila, možete ih dijeliti i u budućnosti.

Capture

Postfity je internet aplikacija koja vam omogućuje povezivanje vaših Twitter, Facebook i LinkedIn računa na jednom mjestu. Kroz jednostavno sučelje web stranice možete imati jednostavniji pregled i kontrolu svih vaših profila. Automatizacija i tempiranje budućih postova omogućuju vam planiranje i vidljivost na društvenoj mreži bilo kada, čak i ako fizički nemate doista pristup internetu ili se želite baviti nečim drugim. Ovakav način objavljivanja postova na društvenim medijima za vaše privatne profile možda vam i neće previše značiti. Iako svima može biti zanimljiv, posebno je pogodan za profesionalne profile i stranice te hobiste, jer omogućuje redovito dijeljenje novih članaka i blogova, promociju nekog događaja u redovitim intervalima, postavljanje dijeljenja poruke i informacija unaprijed, u vremenu kada znate kako to nećete moću sami učiniti. Osim kreiranja budućih poruka, Postfity vam nudi pregled i analizu postavljenih materijala. Možete pregledavati postavljene poruke, “lajkove” i podijeljene postove, komentare te broj otvaranja linkova u postovima u postavljenom vremenskom intervalu u besplatnoj verziji ili u bilo kojem periodu kod pretplatničkih opcija. Ako se bavite fotografijom ili postavljate autorske slike na profile pomoću Postfityja možete na njih staviti vodeni žig te ih tako zaštititi. Tu je i automatsko skraćivanje linkova, koje uvijek dobro dođe, pogotovo na Twitteru. Besplatna verzija nudi vam do deset poruka za automatizaciju odjednom. Ako želite više mjesta, treba vam povezivanje više od 5 računa na društvenim mrežama ili želite raditi na stranici s drugim članovima vašeg tima, kreirati i upravljati grupama, možete odabrati jednu od .

Capture2

Isprobajte Postfity, poboljšajte svoje profile i javite nam koje vam se opcije najviše sviđaju.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.