Pobjednici web stranica

Racunalo.com foto

Tvrtka Internet Softver, kao jedan od sponzora izbora, za pobjednicu je izradila njenu prvu web stranicu. Stranica je dostupna na adresi  i na njoj pobjednica donosi nekoliko riječi o sebi, uz svoju  internetsku foto-galeriju – lako dostupan digitalni “model book”, koji će joj koristiti u daljnoj karijeri.
Web stranicu pogoni AdminMax CMS, softver koji Maji omogućava sajostalnu i jednostavnu izmjenu sadržaja putem samo njoj dostupne lozinke. Web dizajn stranice izradila je tvrtka Coperitus, a smještaj na internetskom poslužitelju sponzorirala je tvrtka Nano promocija.
“Ovaj web site došao je kao šećer na kraju svih nagrada koje sam osvojila na izboru za “Lice s naslovnice” magazina MobilMedia. Stranicom sam oduševljena – odabirom boja, rasporedom slika i teksta, cjelokupnim dizajnom… S velikim ću je oduševljenjem uređivati i dodavati nove slike.”, izjavila je pobjednica izbora Maja Horvat.


Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.