PlayStation 4 – ako imate problema, evo nekih praktičkih rješenja

Fotografija članka: PlayStation 4 – ako imate problema, evo nekih praktičkih rješenja

Playstation 4 je na tržištu već jedno duže vrijeme, uskoro nam dolaze nove inačice ove konzole, ali uvijek se dogodi da imamo nekakav problem s radom našega Playstationa.

Oglas

U ovome tekstu ću pisati o problemima koji su mene mučili i načinima kako sam ja sve te probleme riješio. Ono što me je ponukalo da napišem ovaj tekst bila je činjenica da sam zbog nestanka struje izgubio sve što sam imao na Playstationu.

Najbolji savjet je backup. Pod ovim mislim na backup vašeg napretka u igri ( save game fileova ). Neki se datoteke samo sigurno pohrane u oblaku, ali samo ako imate Playstation + uslugu. Sad već pogađate – ja je nisam imao. Barem ne na način da mogu na svome useru koristiti ovu blagodat.

Ako vam se dogodi ono što se meni dogodilo, obrisati će vam se i igre. U slučaju da imate 10-ak igara i sve preuzete preko PS Store-a to se može činiti kao smak svijeta. U mom slučaju i bio je smak svijeta. Ja živim u mjestu koje još uvijek ima brzinu interneta od 10Mbps i skidanje 200 – 300GB znači cijelu vječnost.

Vrlo detaljan opis rješavanja tipičnih PS4 problema možete pronaći na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.