Planovi Srca u 2017. godini – bit će ponovo razvojni

Fotografija članka: Planovi Srca u 2017. godini – bit će ponovo razvojni

Idućeg će tjedna Sveučilišni računski centar SRCE predstaviti svoje planove o djelovanju u 2017. godini.

Oglas

O planovima Srca u 2017. godini govorit će dr. sc. Zoran Bekić, ravnatelj Srca, te Ivan Marić, zamjenik ravnatelja Srca. Na konferenciji za novinare govorit ćemo o našim strateškim razvojnim projektima kao što su HR-ZOO – Hrvatski znanstveni i obrazovni oblak i Dabar – Digitalni akademski arhivi i repozitoriji.

Bit će riječi i o konferenciji Srca – DEI 2017, novim informacijskim sustavima u informacijskom krajobrazu obrazovanja i znanosti te planiranim iskoracima u obrazovnim programima, posebno u onim specijalističkim za IT stručnjake ali i sveučilišne nastavnike.

Plan je Sveučilišnog računskog centra (Srca) i u 2017. godini nastaviti ostvarivati svoju dvojaku misiju, osigurati akademskoj zajednici, kao najavangardnijem dijelu društva, stalni pristup najnovijim informacijskim i komunikacijskim tehnologijama. Istovremeno osiguravamo da mnogobrojne postojeće usluge i sustavi, njih više od 50, nastave pouzdano funkcionirati, ali i razvijati se u skladu s potrebama korisnika.

SRCE će održati posebnu konferenciju za novinare, o kojoj više možete pronaći i u našem .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.