Planner – izvrstan softver iz Microsofta za projekte

Fotografija članka: Planner – izvrstan softver iz Microsofta za projekte

Office 365 je postao jači za još jednu kvalitetnu aplikaciju

Oglas

Planner je usmjeren na poslovne korisnike, odnosno timove i male poduzetnike. Ako ste koristili programe poput i Trello, znači da ste već upoznati s konceptom.

Planner je pušten besplatno u sklopu Office 365 Suitea. Igrajući na sigurno i provjereno, Microsoftov program se temelji na bijeloj ploči koja služi za bilješke i dogovore. Na ploču se mogu stavljati i dokumenti koji će biti dostupni svima te može poslužiti kao komunikacijski kanal. Možemo reći da je posebnost Plannera što se integrira s OneNoteom i Outlookom.

Mnogima će se svidjeti što je Planner iz Microsoftove kuće pa je i sučelje relativno poznato.

Aplikacije za upravljanje projektima se rapidno razvijaju u posljednjih nekoliko godina, a pogotovo je tome pridionio i razvoj te upotreba pametnih telefona. Iz Microsofta se za ovakve stvari na računalima dugo upotrebljavao Excel pa je Planner logičan korak naprijed.

Očekujemo da Planner uspješno prebaci dio korisnika na svoj sustav. Relativno je lagan za korištenje, a naprednije funkcije su skrivenije pa će izgledati kao jednsotavan i praktičan alat za rad.

planner izvrsna aplikacij za projekte_2

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.