Plaćanje Facebooku – biste li vi platili društvenoj mreži za privatni i poslovni napredak?

Fotografija članka: Plaćanje Facebooku – biste li vi platili društvenoj mreži za privatni i poslovni napredak?

Moćno pitanje, ne sumnjamo kako vas zanima odgovor. I nas, naravno. Plaćanje Facebooku, za što, treba vam? Može li Facebook pomoći u vašem privatnom i poslovnom životu.

Oglas

Digital Trends, internetski web portal, postavio je svojim posjetiteljima jednostavno pitanje – biste li plaćali Facebooku usluge? Kako kažu, činjenica je kako nas je Internet pokvario i razmazio. Uz to što plaćamo razno razna davanja za TV, kablovsku, telekom usluge, biste li bili spremni izdvajati još neka mjesečna “davanja”, primjerice plaćanje Facebooku?

Već pretpostavljamo koji bi bio vaš odgovor, no svejedno to je realnost i mnogi zaista plaćaju Facebooku za ove ili one usluge. Primjerice, u Hrvatskoj surađujemo s jednom tvrtkom koja vrlo efikasno koristi mogućnosti ove društvene mreže i to za vrlo male novce. Može se, treba samo znati kako.

Naravno, temeljno pitanje je – treba li vam to. Nekima da, nekima ne. Neki tu vide prostora za dodatnu zaradu dok drugi misle kako je to besmisleno. Kako god okrenuli Mark Zuckerberg i ekipa zgrću pare. Kad bolje razmislim, i neka. Napravili su nešto što svi misle da im treba, pa neka to netko i plati.

Naravno, ima puno manjkavosti kod Facebooka, ima on mana na kile, ali ima i dobrih svari. Nećemo o tome filozofirati, nego sami pročitajte što su sve rekli čitatelji Digital Trendsa, kliknite na . Plaćanje Facebooku? Sami odlučite :)

Plaćanje Facebooku

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.