Pixable, omogućuje ispis Facebook sadržaj u manje od 5 minuta

Fotografija članka: Pixable, omogućuje ispis Facebook sadržaj u manje od 5 minuta

Pixable, omogućuje ispis Facebook sadržaj u manje od 5 minuta

Pixable je MIT-start-up, smješten u Barceloni, omogućuje korisnicima stvaranje i ispis fotografija Facebooka. Nude brz, jednostavan i kreativan način pretvorbe Facebook albuma u tiskanu suvenirnicu, kao što su foto-knjige, kalendari, plakati. Sve navedeno, dostavljaju u vaš dom po pristupačnoj cijeni. Posoji zaista čitav niz različitih načina na koje možete iskoristiti Pixable. Na primjer, možete dizajnirati knjigu fotografija sa svim slikama vaših prijatelja, uz naslove i komentare.

Pixable je osnovan od tri entuzijasta – Inaki Berenguer, Andres Prazan i Alberto Sheinfeld. Tvrtka je uvidjela na stotine zainteresiranih korisnika društvenih mreža , koji želie ispisati fotografije, koristeći sadržaje na Facebook, ali trenutno nemaju efikasan način da to učinite.
Zašto koristiti Pixable?

Ponekad, poželimo na tradicionalni način, sjedeći na kauču uz šalicu vruće čokolade, pregledati neke fotografije, prisjetiti se lijepih trenutaka , koristeći se foto albumima. Skidanje pojedinačnih fotografija iz Facebooka, odnošenje do foto laboratorija, može biti zaista dugotrajano i zamorno. Pixable omogućuje ispisati Facebook fotografije i sadržaje u samo 5 minuta. Naravno, ovo iskljucuje vrijeme potrebno za slanje tiskanog albuma na svoje odredište, što vjerojatno traje manje od 5 radnih dana. Svaki foto album ima početnu cijenu od 4,99 dolara, a ovisno o veličini i kvaliteti vaših fotografija i albuma, cijena se povećava.

Osim s naglaskom na brzinu i efikasnost, Pixable pruža jednostavno korisničko sučelje , i ne zahtijeva dodatni downloads softvera. Na Pixable, može tražiti slike na osnovi koji se pojavljuje ili možete koristiti cijeli album već organizirani na FB. Kao što vam je poznato, fotografije na Facebook već su organizirana na različite načine – po osobi, događaju / putovanju, naziv albuma, uz obilježavanja. Nema potrebe ponoviti proces organiziranja fotografija Facebook, kako bi koristili njihovu uslugu.

Više informacija na .

Autor: Sanja Ledinek

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.