PiPO W2 tablet na Windows 8 OS-u i s cijenom od samo 128$

Fotografija članka: PiPO W2 tablet na Windows 8 OS-u i s cijenom od samo 128$

Novi tablet ove kompanije ima ekran od 8 inča, a radi na Intelovom procesoru i Microsoftovom operativnom sustavu. Predstavljamo PiPO W2 tablet.

Oglas

PiPO W2 tablet se oslanja na novu Intelovu “Bay Trail T” generaciju procesora s X86 arhitekturom jezgre razvijene u isto tako novoj 22-nanometarskoj tehnologiji. Radni takt je 1,8 GHz. Možda vam ove brojke ne znače ništa u životu, dovoljno je reći kako je ovo jako dobro.

U novi PiPO W2 tablet ugrađeno je ekran od 8 inča, ima 2 GB RAM-a i 32 GB prostora za pohranu podataka. Ugrađene su i dvije kamere od 2 MP i 5 MP (auto fokus, po slici vidimo kako nema bljeskalicu). Kompaktnih je dimenzija, i kao što smo već prije rekli – radi na Windows 8 operativnom sustavu.

Spomenimo i ugrađena dva zvučnika sa stražnje strane. PiPO W2 tablet će se ovih dana pojaviti u prodaji na globalnom tržištu (možda na nekima već je) po vrlo privlačnoj cijeni od samo 128$.

PiPO W2 tablet na Windows 8 OS-u

PiPO W2 tablet na Windows 8 OS-u

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.