Pipo Max M6 novi je tablet s 4-jezgrenim A9 Cortex procesorom i Retina ekranom

Fotografija članka: Pipo Max M6 novi je tablet s 4-jezgrenim A9 Cortex procesorom i Retina ekranom

Istoimeni webshop je predstavio novi tablet uređaj koji po hardverskoj konfiguraciji djeluje zaista moćno, a po cijeni je vrlo pristupačan. U nekoliko ćemo vam rečenica predstaviti Pipo Max M6.

Oglas

Novi tablet ima 4-jezgreni Rockchip 3188 Cortex A9 procesor na 1,6 GHz i ekran omjera 4:3. Na što vas to podsjeća? Naravno, na iPad. Pipo Max M6 je i svojevrsna kopija iPada, što potvrđuje manje vanjski izgled a više hardveska konfiguracija. Ekran je kvalitetan Retina IPS i rezolucije od 2048×1536 točaka, podržava multitouch u 10 točaka.

Ugrađeno je 2 GB DDR3 RAM-a, radi na Android 4.1 operativnom sustavu, a moći će se nadograditi na Android 4.2. Prednja kamera ima 2 megapiksela, stražnja 5 megapiksela s autofokusom i bljeskalicom.

Što se povezivosti tiče, podržava WiFi, 3G (opcija) i Bluetooth 4.0, dok je baterija od čak 10.000 mAh, što je dovoljno za 8 sati gledanja filmova ili 5-7 sati igranja. I na kraju Pipo Max M6 ima i microSD memorijsko proširenje, mini HDMI video izlaz te žiroskop.

Saznali smo i cijenu ovog tableta koja je samo 269$. Možete ga kupiti naravno online preko .

Pipo Max M6 02

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.