Pioneer DDJ-WeGO2 konzola za prave DJ majstore s podrškom za iOS

Fotografija članka: Pioneer DDJ-WeGO2 konzola za prave DJ majstore s podrškom za iOS

Ako ste ljubitelj glazbe, a malo bi ste ozbiljnije htjeli “miksati” kao što to rade DJ-i, onda će vam trebati nešto kao što je Pioneer DDJ-WeGO2 konzola.

Oglas

Ova konzola je nasljednik istoimenog originala, a pruža vam neslućene mogućnosti miksanja. Istina, pravi DJ-i su nekada radili na pločama, nešto kasnije i na CD-ima (da, i to se može miksati!), no ovi moderni s “frtalj” snage mogu odrađivati “miješanje” pjesama i ritmova uz Pioneer DDJ-WeGO2 konzolu. Hrpu posla će ona odraditi sama umjesto vas, nekad ste morali pogađati i ručno usklađivati BPM-ove (bitova odnosno “udaraca” po minuti), a ova će to konzola odraditi za vas.

Ono što je zanimljivo je da Pioneer DDJ-WeGO2 konzola podržava i iOS operativni sustav, tako da svoje miksanje možete kombinirati i s iPhone pametnim telefonom odnosno iPad tabletom. U paketu s konzolom ćete dobiti i Virtual DJ LE softver koji će učiniti da ova konzola postane živa. Odlično izgleda i u noćnom osvjetljenju.

Pioneer DDJ-WeGO2 konzola će se početi prodavati u listopadu po cijeni od 349$ što mislimo da nije velika cijena, a bit će dostupna u crvenoj, bijeloj i crnoj boji.

Na video prilozima niže je prikazana originalna DJ konzola, no s obzirom da se nova vrlo malo razlikuje od ove, dobit ćete pravu sliku o kako se moćnom DJ stroju radi. BTW, i autor ovog teksta je bio DJ u studentskim danima i vrtio… kazete… eh, da mi je bio ovakav stroj… :)

Više o ovoj sjajnoj konzoli potražite na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.