Pickbox predstavio Android aplikaciju, nakon web i iOS aplikacije

Fotografija članka: Pickbox predstavio Android aplikaciju, nakon web i iOS aplikacije

Mlada regionalna internetska televizija Pickbox predstavila je i aplikaciju za Android uređaje. Pickbox je osnovan u svibnju 2014. te je dosad bio dostupan preko web-aplikacije, kao i na iOS uređajima.

Oglas

Prema njihovim podacima, 80% korisnika dolazi s Android, a 20% s iOS platforme. Pickbox je subscriber video on demand usluga koja je dostupna svima na području bivše Jugoslavije. Sadržaji su titlovani na hrvatskom, srpskom, slovenskom i makedonskom jeziku, a svojim korisnicima nudi 3000 sati sadržaja, uključujući nove epizode hit TV serija koje su dostupne već 24 sata nakon njihove svjetske premijere te regionalne premijere TV serija koje nisu prikazivane ni na jednoj televiziji u regiji, uključujući Blacklist, Masters of Sex, Justified, Breaking Bad i Orphan Black.

TV sadržaj u zapadnim je zemljama već dulje vrijeme dostupan putem takozvanog pretplatnog TV streaminga (eng. SVOD – subscriber video on demand). SVOD već godinama nije novost, no ono što uistinu pripada u tu kategoriju jest činjenica da je na naše tržište stigao Pickbox. Radi se o domaćoj inačici ove usluge koja se već probila na regionalno tržište, a stiže upravo iz Hrvatske. Pretplata na Pickbox iznosi svega 38 kuna mjesečno, a pretplatnicima   nudi čak 3 000 sati programa i to bez ugovorne obveze. Ovo je po mnogočemu jedinstven proizvod bez realne konkurencije na tržištu šire regije.

Ako vas zanima, provjerite na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.