Phoenix & Phoenix prvi je hrvatski putnički blog na engleskom jeziku

Fotografija članka: Phoenix & Phoenix prvi je hrvatski putnički blog na engleskom jeziku

Kako poslovno putovanje napraviti zabavnim, otkrivajući zanimljive detalje iz cijelog svijeta koji nisu baš istaknuti u turističkim vodičima, moto je bloga Phoenix & Phoenix.

Oglas

Naglasak svih postova na Phoenix & Phoenix blogu je na fotografijama nastalima s pojedinih putovanja autora bloga i njihovih gostiju.

Autori Phoenix & Phoenix bloga su Dragan Petric, tech novinar i urednik te Bojan Mušćet, medijski stručnjak, koji predstavljaju osobna iskustva sa svojih poslovnih putovanja, u onim trenucima kada su na raspolaganju imali nekoliko sati slobodnog vremena.

Phoenix & Phoenix blog je otvoren za sve autore koji žele podijeliti slična iskustva, riječju i fotografijama. Priče na blogu mogu se pretraživati prema kategorijama (Features, Delicacies, Outdoors i Entertainment) te prema kontinentima na kojima su nastale.

Phoenix & Phoenix blog je namijenjen globalnoj publici, a u potpunosti je nastao znanjem, iskustvo, entuzijazmom i radom hrvatskih autora i developera. Štoviše, posrijedi je jedan od prvih hrvatskih blogova napravljen u tzv. RWD (Responsive Web Design) tehnologiji koja omogućuje prilagodbu sadržaja svim veličinama zaslona, od smartfona preko tableta do prijenosnika i velikih monitora za stolna računala.

“Putovanja i upoznavanje novih krajeva, ljudi, kuhinja, kultura i običaja, uvjereni smo, razvijaju našu inteligenciju i duh, čineći nas boljim ljudima. To, međutim, vrijedi samo ako je putovanje na kojem smo bili takvo da ga pamtimo čitav život, što je moguće jedino ako smo se dobro zabavili. Upravo to želimo pokazati našim blogom”, kaže Dragan Petric.

“Phoenix & Phoenix će vas savjetovati kako da slobodno vrijeme na putovanju pretvorite u uspomenu koja će trajati vječno. Umjesto da čamite u hotelskoj sobi jer ste umorni od posla ili obilazite turističke atrakcije iz vodiča koje ste sto puta vidjeli na televiziji, zabavite se posjetom skrivenim draguljima vaše destinacije. Ovdje ćete moći pročitati priče upravo o takvim mjestima i doživljajima”, ističe Bojan Mušćet.

Posjetite Phoenix & Phoenix blog na .

Phoenix & Phoenix prvi je hrvatski putnički blog na engleskom jeziku

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.