Philipsov 288P6LJEB UltraClear 4K Ultra High Definition, još bolja i oštrija slika

Fotografija članka: Philipsov 288P6LJEB UltraClear 4K Ultra High Definition, još bolja i oštrija slika

Philipsov 4K UltraClear UHD model 288P6LJEB donosi četiri puta veću rezoluciju u odnosu na Full HD rezoluciju, a i slika je oštrija i živopisnija.

Oglas

Najnoviji u nizu inovacija koji dovode jasnoću slike na višu razinu, novi Philips 4K UltraClear UHD monitor pruža četiri puta kvalitetniju sliku u odnosu na Full HD. Uz rezoluciju od 3840 x 2160 piksela, monitor s UHD tehnologijom sadrži četiri puta gušće raspoređene piksele kao i već impresivnu kvalitetu slike u Full HD rezoluciji. Rezultat je još više mogućnosti širenja na velikodušnom 28-inčnom monitoru poput višestrukog prikaza i većeg broja piksela koji oživljava slike i grafike.

S obzirom da novi UHD monitor unosi potpuno novo iskustvo ne samo u urede već i u dnevne boravke, neće razočarati zahtjevne profesionalne korisnike niti vješte kompjuterske igrače. Kada je riječ o zabavnom segmentu, gledatelji mogu uživati u filmovima, igrama ili fotografijama s više detalja nego ikad, a mogu se veseliti i većem izboru 4K TV sadržaja koji će također imati mogućnost povezivanja u bliskoj budućnosti. Kada se radi o poslovnim aplikacijama, zahvaljujući UHD tehnologiji, cjelokupni rad na zaslonu može se rasporediti na više prostora i u znatno većoj rezoluciji. Primjerice proračunske tablice mogu se maksimalno povećati na zaslonu dajući dovoljno prostora za veće podatkovne aplikacije, a specijaliziranim aplikacijama poput znanstvenih prikaza omogućena je beskompromisna slika do najsitnijih detalja.

Uz ovo jedinstveno iskustvo gledanja, korisnici će biti oduševljeni što mogu doživjeti sve svoje sadržaje u kvalitetnom i jasnom prikazu koji ujedno omogućava i paralelno praćenje sadržaja. S obzirom da se ovaj monitor može pohvaliti Multiview tehnologijom, omogućuje korisnicima dvostruko povezivanje primjerice spajajući prijenosno računalo s uredskim proračunskim tablicama i uživo praćenje nogometnog prijenosa sa set-top box uređaja. DisplayPort 1.2 uz digitalno povezivanje prijenosnog računala sa zaslonom podržava brzinu prijenosa podataka do 10,8 Gbps što rezultira bržoj reprodukciji prikaza u više uredskih aplikacija i filmova.

Osim navedenih mogućnosti povezivanja ovaj zaslon tvrtke Philips opremljen je i drugim raznim priključcima, kao što su Dual link DVI, VGA i univerzalni HDMI, koji omogućuju uživanje u nekomprimiranim video i audio sadržajima na velikom ekranu. Dodatna pogodnost je USB 3.0 koji osigurava prijenos podataka oko 10 puta brže od USB 2.0 standarda.

Novi Philips 288P6LJEB 4K UltraClear UHD zaslon uskoro će biti dostupan u svim M SAN, Links i Lost prodavaonicama po cijeni od 4499 Kn (PDV uključen).

Philipsov 288P6LJEB UltraClear 4K Ultra High Definition, još bolja i oštrija slika

Philips 4K UltraClear UHD zaslon 288P6LJEB – tehničke značajke

Vrsta LCD zaslona TFT LCD
Vrsta pozadinskog osvjetljenja W-LED sustav
Veličina zaslona 28 inča / 71.1 cm
Optimalna rezolucija 3840 x 2160 pri 60 Hz
Kut gledanja 170º (V) / 160º (O), @ C/R > 10
Svjetlina 300 cd/m²
Boje zaslona Izvanredna boja: 1.07 milijardi boja
Način rada PIP / PbP Da
Mogućnost povezivanja
  • USB: USB 2.0 x 2, USB 3.0 x 2 + brži punjač
  • Signalni ulaz: VGA (analogni), DVI Dual Link (digitalni, HDCP), DisplayPort 2.1, MHL-HDMI (digitalni, HDCP)
  • Ulaz sinkronizacije: Odvojena sinkronizacija, Sync on Green
  • Audio (ulaz/izlaz): PC audio ulaz, Izlaz za slušalice
Postolje Nagib: -0.20

Zakretanje: -/+65

Prilagodba visine: 150 mm

Zakretanje: 90°

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.