Philips V800: u pripremi elegantni preklopni smartfon sa LTE podrškom

Fotografija članka: Philips V800: u pripremi elegantni preklopni smartfon sa LTE podrškom

U zadnje vrijeme nam se čini kako su se proizvođači pametnih telefona sve više počeli okretati ponovnoj proizvodnji preklopnih uređaja – najnoviji primjer stiže nam iz Philips-a.

Oglas

Samsung nije jedini proizvođač koji na tržište „izbacuje“ preklopne smartfone elegantnog i lijepog dizajna – ovom se „klubu“ pridružio i Philips sa smartfonom naziva Philips V800 koji je certificiran od strane kineske agencije za certificiranje TENAA.

Ovaj nam model preklopnog smartfona donosi dva 3.7-inčna TFT ekrana 720p rezolucije – jedan se ekran smjestio s unutarnje, a drugi, naravno, s vanjske strane smartfona. Kao operativni sustav ovog 206 grama teškog preklopnog ljepotana navodi se Android 5.1 Lollipop. Na popisu specifikacija našla se i 13 MP glavna kamera koja može snimati video sadržaje u FHD rezoluciji, a tu je i selfie kamera sa senzorom od 5 MP. Osim povelike težine ovaj smartfon raspolaže i znatnom debljinom profila koja iznosi čak 19 mm –  no to nas ne čudi kada je ovdje ipak riječ o preklopnom modelu.

Philips V800 se u svom radu oslanja na četverojezgreni procesor radnog takta od 1.5 GHz koji je uparen sa 2 GB RAM-a te 16 GB proširive interne memorije. U paketu se nalazi i LTE podrška. Eto, zasada su ovo sve informacije koje smo o ovom zanimljivom uređaju uspjeli saznati – još nas između ostaloga zanima cijena i naravno dostupnost.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.