Philips TV DesignLine PDL-8908 s nestandardnim ali oku privlačnim dizajnom

Fotografija članka: Philips TV DesignLine PDL-8908 s nestandardnim ali oku privlačnim dizajnom

TP Vision, proizvođač Philips televizora predstavio je najnoviji model iz DesignLine linije televizora. Osim vrhunskih performansi, Philipsov TV PDL-8908  odlikuje nekonvencionalan dizajn zbog čega se  izvrsno uklapa  u moderne životne prostore.

Oglas

Philipsovi dizajneri su odlučili standardni dizajn televizora na  stalku ili zidnom nosaču zamijeniti sa staklenom površinom koja seže sve do poda i koju je dovoljno nasloniti na zid.

Cijela prednja strana ovog uređaja  izrađena je iz komada stakla bez okvira koji „sakriva“ ekran. Uzorak crne boje na staklu, odnosno TV uređaju  „spušta se“ produljenim dijelom prema podlozi, a kako je uzorak sve rjeđi i rjeđi, prozirno staklo sve više dolazi do izražaja. Ovaj efekt se izvrsno nadopunjuje s  Ambilight osvjetljenjem koje je također prisutno na ovom modelu.

Za vrhunsku sliku se brine 1.4 GHz dual-core procesor s Perfect Pixel HD-om, a televizor je Full HD s aktivnim 3D-om.  Za pojačani doživljaj tu je i trostrani XL AmbiLight.

Zvučnici su usmjereni prema zidu na koji se televizor naslanja, tako da se zvuk reflektira i kreira stereo scenu.

“Svjesno smo projektirali sustav koji nudi performanse, ali i vrhunski dizajn. U tom kontekstu možemo ponuditi pravi objekt žudnje.”, izjavio je Rod White, viši kreativni direktor u TP Vision-u.
Kao što i priliči TV uređaju ove klase, tu je naravno i 3D, Wi-Fi povezivost, DLNA, Smart TV funkcionalnost te Micro Dimming lokalno zatamnjenje.

DesignLine TV uređaji će biti dostupni diljem Europe u drugom kvartalu tekuće godine, a za početak će se u ponudi naći modeli dijagonale 117 cm (46“) i 140 cm (55“).

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.