Philips Signature Hospitality televizori s Ambilightom mogu hotele izdvojiti iz prosjeka

Fotografija članka: Philips Signature Hospitality televizori s Ambilightom mogu hotele izdvojiti iz prosjeka

TP Vision predstavlja novu liniju Philips Signature Hospitality televizora kod kojih atraktivan dizajn još više dolazi do izražaja.

Oglas

Njihov tanak dizajn bez okvira i dvostrani Ambilight savršeno će se uklopiti u elegantne hotelske sobe. Svojim značajkama Philips Signature televizori zadovoljit će sve potrebe gostiju. Najnovija serija sastoji se od dva modela sa zaslonima veličina 107 cm (42”) i 119 cm (47”), a bit će dostupna u Europi, Rusiji, Australiji i Novom Zelandu tijekom druge polovice 2014. godine.

Tanak i atraktivan dizajn bez okvira
Philips Signature televizori odlično se uklapaju u moderno uređene  hotelske sobe. Napravljeni su od kvalitetnih materijala kao što su staklo i metal, a elegantni zaslon postavljen je na tankom postolju stvarajući dojam lebdenja. Dvostrani Ambilight pojačava dojam lebdenja osvjetljavajući zid iza televizora  istim bojama kakve su u tom trenutku na zaslonu.

Philips OXIGEN zadovoljava potrebe hotelijera
Uz podršku za Philips OXIGEN, Philips Signature Hospitality televizori posjeduju široku paletu značajki namijenjenih hotelskom poslovanju. Philips OXIGEN i gostima i hotelijerima nudi najnovije mogućnosti povezivanja, istodobno jamčeći niske troškove posjedovanja.

Daljinsko konfiguriranje i održavanje
Alat SmartInstall omogućava efikasno i jednostavno daljinsko konfiguriranje i održavanje televizora. Omogućava brzu instalaciju, kopiranje postavki, ažuriranje softvera i mapiranje kanala bez potrebe za ulaženjem u hotelske sobe.

Jednostavna povezivost za goste i hotelijere
Ovi novi hotelski televizori odlikuju se svestranom povezivošću, pa su  gostima i hotelijerima na raspolaganju Wi-fi, Ethernet, HDMI i USB. Miracast i DirectShare osiguravaju stream svih formata filmova, fotografija i glazbe s tržišno dominantnih platformi smartpone i tablet uređaja (iOS, Android & Windows) na Signature televizor.

Sigurne i prilagođene Smart TV usluge
Putem platforme Philips Smart TV temeljene na usluzi cloud, gosti mogu pristupiti velikom broju aplikacija, Catch-up TV uslugama za gledanje propuštenih programa i društvenim mrežama. Kako bi se osigurala zaštita podataka, Smart TV automatski briše osobne informacije nakon uporabe.

Philips Signature Hospitality televizori s Ambilightom mogu hotele izdvojiti iz prosjeka

Nova generacija Philips hotelskih televizora inovativnim rješenjima osvaja hotelijere i njihove goste

Novom generacijom MediaSuite televizora TP Vision predstavlja prvi izbor iz hospitality linije za 2014 godinu.

Nova linija Philips EasySuite, Philips MediaSuite i Philips Signature televizora potvrđuje želju tvrtke za preuzimanjem vodstva na području proizvodnje TV uređaja. Novi portfelj obuhvaća veliki izbor tankih i energetski učinkovitih televizora različitog izgleda i veličina zaslona. Ovi se televizori sjajno uklapaju u bilo koji hotel – od hostela i gostinjskih kuća do velikih hotelskih lanaca, dizajnerskih hotela. Osim hotela, Philipsovi hotelski televizori dobar su odabir i za kruzere, kao i za bolnice i domove za umirovljenike.

Najnovija tehnologija osigurava naprednu povezivost uređaja
Philips hotelski televizori koriste najnoviju tehnologiju koja osigurava integriranje pametnih uređaja, spajanje na internet i na servis s informacijama o hotelu.

Minimalna potrošnja energije
Philips EasySuite, Philips MediaSuite and Philips Signature hotelski televizori opremljeni su najnovijom LED tehnologijom u pozadinskom osvijetljenju kako bi se potrošnja energije svela na minimum. Svi novi Philips hotelski televizori imaju energetski razred A++ ili A+.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.