Philips i Disney zajedno donose revoluciju u kategoriji svjetiljki za djecu

Fotografija članka: Philips i Disney zajedno donose revoluciju u kategoriji svjetiljki za djecu

Uskladili su se tako što je Philipsovih u ovaj projekt uložio svoje inovacije, a Disney sovje popularne likove. Ova kombinacija je donijela zanimljive proizvode s novom dimenzijom i pričom.

Oglas

Royal Philips nam javlja kako su napravili novu liniju inovativnih i zaigranih svjetiljki čiji je cilj donijeti Disneyevu čaroliju u živote djece i obitelji uz pomoć osvjetljenja uz koje će djeca rado čitati, pisati, crtati i igrati se, pa i spavati.

Linija Philips Disney uključuje revolucionaran koncept umreženog osvjetljenja koje omogućuje djeci da stupe u interakciju s Disneyevim pričama i likovima. Djeca i roditelji tako mogu povezati e-knjige s osvjetljenjem kako bi interaktivno stvorili čaroban doživljaj koji čini čitanje zanimljivijim, a obitelj potpuno uranja u priču.

Linija uključuje i “svijetlo koje tješi” (noćna svjetiljka s nježnim sjajem) te proizvode koji pomažu uspostaviti rutinu spavanja kod djece tako što im daju do znanja kad je vrijeme za ustajanje.

Inspiracija je u srcu ove linije: oživljavajući Disneyeve likove pomoću svjetlosti te unoseći čarobne boje u dječje sobe stvara se posebna atmosfera u kojoj je čitanje priča jedinstven doživljaj. Naravno, pri dizajniranju proizvoda naglasak je bio na sigurnosti kako u oblikovanju predmeta tako i u odabiru materijala.

Linija Philips Disney Imaginative Lighting:
•    StoryLight and Mickey starter kit – svjetiljka u obliku Mickeya Mousea domišljato usklađuje boje svjetlosti s Disneyevim pričama koje se čitaju iz interaktivne e-knjige na iPadu. Savršen proizvod za priču pred spavanje.
•    SleepTime and Mickey &Minnie Mouse – stolna svjetiljka koja dodaje malo Disneyeve čarolije u rutinu odlaska na spavanje. Ona umiruje i uspavljuje vaše dijete navečer, a ujutro ga nježno budi.
•    SoftPals and Sulley and Mike from Monsters Inc., classic Mickey and Minnie Mouse – savršeni prijatelji s noćne svjetiljke ključni su za rituale kao što je priča pred spavanje te za uspostavljanje navike čvrstog spavanja tijekom cijele noći.
•    LED Candles and Princess, Minnie and Mickey Mouse – isijavaju toplo svijetlo koje oponaša mekoću i tinjanje prave svijeće. Tako se stvara difuzno svijetlo koje igri dodaje malo čarolije.
•    Svjetiljke LivingColors Micro i Cars, Planes, Princess i Ariel – omogućuju odabir između 64 boje te pomažu pri stvaranju atmosfere iz bajke.
•    LivingColors Mini and Mickey &Minnie Mouse – promijenit će dječju sobu kako bi se stvorila zabavna ili umirujuća atmosfera.

Philips i Disney noćne svjetliljke za klince 02

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.