Philips Elevation 60 inčni ultratanki TV s Ambilightom XL tehnologijom s 4 strane

Fotografija članka: Philips Elevation 60 inčni ultratanki TV s Ambilightom XL tehnologijom s 4 strane

Novi Philips Elevation TV ima veliku dijagonalu od čak 152 centimetra i najtanji je Philipsov TV dosad. Ambilight XL s 4 strane  stvara iluziju TV-a koji lebdi na velikoj i toploj svjetlosnoj aureoli.

Oglas

Tvrtka TP Vision predstavila je Philips Elevation, novi Philipsov TV, koji kombinira inovativne tehnologije Philipsovih TV-a. Izniman, ultratanki dizajn spaja se s naprednim Ambilight doživljajem, uz najnovije interaktivne značajke Philips Smart, kao i visoku kvalitetu slike. Debljina od svega 13,5 mm čini Elevation najtanjim Philipsovim TV-om dosad. Povrh toga, novi TV opremljen je  Ambilightom XL s 4 strane. Philipsov Elevation bit će na europskom i ruskom tržištu dostupan u trećem kvartalu 2013. godine.

Lebdi na svjetlosnoj aureoli
Ultratanki dizajn Philipsovog Elevationa koristi visokokvalitetne materijale i opremljen je Ambilightom XL s 4 strane kako bi se stvorila iluzija TV-a koji lebdi na velikoj svjetlosnoj aureoli. Takav ugođaj prisutan je bez obzira je li TV montiran na prozirno postolje ili na neprozirnu površinu.

Nova Ambilight tehnologija
Nova Ambilight tehnologija na Philipsovom TV-u Elevation dijagonale 152 cm (60″), sadržava 94 LED lampice ugrađene u središte poleđine TV-a. Tako se stvara velik, mekan i topao sjaj oko TV-a. Ambilight XL s 4 strane kao da povećava TV zaslona, zahvaljujući usklađivanju svog svjetla s bojama sadržaja koji se na TV-u prikazuje.

Iznimna jednostavnost uporabe Smart TV servisa
Philips Elevation omogućuje jednostavan pristup cjelokupnoj ponudi za Philips Smart TV. Opremljen je specijalno dizajniranim daljinskim upravljačem u završnoj obradi od brušenog aluminija. Cjelovita integrirana tipkovnica za jednostavan unos teksta, zajedno s funkcionalnošću pokazivača, omogućuje jednostavnu navigaciju kroz bogatu ponudu Philipsovih aplikacija i servisa za Smart TV; uključujući i gledanje propuštenih sadržaja, uslugu Video On Demand, Skype video konferencije ili društvene medije.

Pametna korisnička interakcija proširuje TV doživljaj
Na svojim pametnim telefonima, tabletima i računalima korisnici posjeduju mnogo slika i filmova koje možda žele pregledati na velikom TV zaslonu. U tu je svrhu Philips Elevation opremljen značajkama Wi-Fi Miracast™ i SimplyShare, omogućujući korisnicima jednostavan streaming sadržaja s njihovih pametnih mobilnih uređaja na TV zaslon. To funkcionira i u obrnutom smjeru, tako da Wi-Fi SmartScreen povuče digitalni signal TV-a na spojene korisničke mobilne uređaje, dok gledanje sa značajkom Multi-Room omogućuje streaming programa na drugi DLNA® TV u kući. Na koncu, ali ne manje važno, treba spomenuti da korisnici MyRomotea mogu u pokretu snimati svoje omiljene programe.

Ultratanak, ali i dalje s iznimnom kvalitetom slike
Uz tehnologiju Perfect Pixel HD, Philips Elevation pruža sliku bez titranja, s iznimnom oštrinom, jasnoćom, živim bojama i izvrsnim kontrastom. Tehnologija Perfect Motion Rate (PMR)* od 900 Hz omogućuje precizan, gladak i prirodan pokret na slici. Osim toga, Micro Dimming Pro na Philips Elevationu poboljšava kontrast slike. On dinamički mijenja pozadinsko osvjetljenje, ovisno o svjetlini.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.