Philips DesignLine 5000, 6000, 7000 i 8000 i 3D Smart LED TV predstavljeni u Zagrebu

Fotografija članka: Philips DesignLine 5000, 6000, 7000 i 8000 i 3D Smart LED TV predstavljeni u Zagrebu

Revolucionarni stakleni dizajn televizora serije DesignLine koji ostavljaju dojam kao da lebde u zraku teško je opisati, mogao se vidjeti na premijernom predstavljanju u Zagrebu.

Oglas

Philips je u utorak u zagrebačkom Matisu predstavio seriju televizora za 2013. Najnoviji predstavnici linija 5000, 6000, 7000 i 8000, ali i najnoviji DesignLine 3D Smart LED TV prijamnik oduševili su okupljene novinare koji su uživali u besprijekornoj slici i zvuku koje pružaju najnoviji Philipsovi televizori. Očekivano, zvijezda predstavljanja bio je DesignLine 3D Smart LED TV prijamnik dostupan u dijagonalama 46 i 55 inča koji će zahvaljujući inovativnom dizajnu, izvrsnom kvalitetom prikaza, velikim mogućnostima povezivanja i drugim naprednim tehnologijama zasigurno postati centar za zabavu u svakom domu.

„Ova godina je za Philips, odnosno TP Vision godina Ambilighta. Izrazito sam zadovoljan da su kupci prepoznali prednosti Ambilight tehnologije koja je, osim u DesignLine, ugrađena u sve uređaje koje danas predstavljamo. Ambilight je jedinstvena Philipsova tehnologija koja povećava ekran tako što sa zadnje strane projicira svjetlosni sjaj na zid oko njegovog okvira. Funkcija Ambilight boju i svjetlinu automatski prilagođava slici na ekranu. Boja i svjetlost je zbog funkcije prilagođavanja na zidu uvijek savršena, bez obzira na boju zida. Rezultat je opušteno gledanje, bez napetosti u očima“, pojasnio je Nikola Radman-Livaja, voditelj TP Vision predstavništva u Hrvatskoj i BiH te dodao da se 81 posto kupaca ponovo odlučuje na kupnju televizora s funkcijom Ambilight.

„Inovativni dizajn ploče od sloja stakla na DesignLine-u promijenit će način na koji gledate na televizore, kao i izgled samih televizora. Meki uzorak pretače se staklenom površinom prelazeći od tamnih ka svijetlim nijansama, naglašavajući dojam da televizor lebdi u zraku. Nagnite ga uza zid u prostranom studiju, postavite među antikne predmete u kući na imanju ili ga objesite među umjetninama u galeriji – izgledat će prirodno gdje god da se smjesti“, izjavio je Damir Smajić, voditelj kupaca kompanije TP Vision za tržište BiH, koji je novinarima predstavio napredne mogućnosti najnovijih Philips televizora te „zvijezde“ – Philips DesignLine-a.

Rješenje za montažu
Bilo da svoj novi televizor odlučite nasloniti na zid, objesiti na zid ili postaviti uz zid, na raspolaganju vam je rješenje montaže sukladno vašim potrebama. Za interijere s tvrdim podovima Philips je osmislio rubni štitnik koji se postavlja između staklene ploče televizora i vašeg poda. Genijalno rješenje za montažu na zid je nosač Simply Straight tvrtke Philips uz koji ne morate precizno mjeriti prilikom postavljanja televizora na zid jer nosač omogućava ravno postavljanje svaki put.

Ambilight XL s 3 strane
Zahvaljujući ovoj patentiranoj tehnologiji tvrtke Philips vaš zaslon izgleda mnogo šire, još više vas uvlačeći u radnju, jer se izuzetno široko osvjetljenje projicira s tri strane televizora na zid oko njega. Boja se automatski prilagođava slici na televizoru. Pomoću funkcije prilagodbe zidu, svjetlosti bit će savršeno usklađena sa slikom na televizoru, bez obzira na to koje je boje zid.

Perfect Pixel HD
Za dodatno poboljšanje slike, Philipsov DesignLine TV koristi Perfect Pixel HD tehnologiju. Cilj je pružanje najnaprednije slike bez titranja uz nenadmašnu oštrinu i jasnoću. Svaki piksel koji čini sliku unaprijeđen je kako bi bio bolje usklađen s okolnim pikselima. Rezultat je jedinstvena kombinacija oštrine, prirodnih detalja, živopisnih boja, vrhunskog kontrasta i glatkih prirodnih pokreta.

1400Hz Perfect Motion Rate
Za pokrete koji izgledaju precizno, glatko i prirodno, tvrtka Philips osmislila je PMR – Philipsov standard za mjerenje oštrine pokretne slike. Perfect Motion Rate predstavlja zajednički rezultat jedinstvene obrade videozapisa, broja kadrova u sekundi i brzine osvježavanja svakog kadra, usavršavanja mogućnosti postupnog zatamnjenja i tehnologije pozadinskog osvjetljenja. Viši PMR broj znači veći kontrast i bolju jasnoću pokreta, što znači bolju sliku.

Kristalno čisti zvuk
Za potpuni užitak pri gledanju omiljenih filmova, LCD pruža čisti i jasan zvuk iz skrivenih zvučnika koji su potpuno uklopljeni u elegantni, tanki dizajn. 3D wOOx i HD Stereo tehnologija omogućava savršeno jasan i čisti zvuk snage 30 vata  (2x15W )

Jednostavno povezivanje
Povezivanje s ostalim uređajima i upravljanje različitim zabavnim sadržajima vrlo je jednostavno zahvaljujući velikim mogužnostima povezivanja –  USB (4), HDMI (4), komponentni (YpbPr) ulaz, SCART ulaz (RGB/CVBS) te integriranoj bežićnoj Wi-Fi 11n vezi s  Wi-Fi Miracast certifikatom.

Philipsov novi DesignLine 3D Smart LED TV  može se kupiti po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 14.499 kuna za 46 inčni model, odnosno 21.999 kuna za 55 inčni model.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.