Philips Brilliance 231P4QRYES – 23 inčni monitor s Ergo Sensor tehnologijom

Fotografija članka: Philips Brilliance 231P4QRYES – 23 inčni monitor s Ergo Sensor tehnologijom

Zanimljiv novi monitor dolazi nam iz Philipsa. Radi se o novom “widescreen” monitoru koji ima ugrađenu Ergo Sensor tehnologiju. Predstavit ćemo ukratko model Brilliance 231P4QRYES.

Oglas

Sigurno vas zanima što je to Ergo Sensor. On ima dvojaku funkciju – smanjuje potrošnju električne energije s jedne strane, a s druge strane vam daje povratnu informaciju kako pravilno trebate sjediti za PC računalom, kao i kada bi bilo pametno da se malo idete odmoriti. Zanimljivo, zar ne? :)

Inače, radi se o 23 inčnom ekranu s IPS panelom, W-LED pozadinskim osvjetljenjem. Podržava Full HD rezoluciju od 1920×1080 točaka uz odziv od 7 milisekundi. Kontrast je 1.000:1 (odnosno 20.000,000:1 Smart Contrast). Od ulaza i izlaza spomenimo D-Sub, DVI, Display Port, ugrađen je i USB hub s četiri ulaza, dva zvučnika od 1,5 W, a možete ga okrenuti i okomito za rad (kao na slici).

Kako saznajemo, Philips Brilliance 231P4QRYES će se ovih dana pojaviti u prodaji (ako već i nije) po cijeni koja će na europskom tržištu biti 249 Eura. Kada će se pojaviti u Hrvatskoj, raspitajte se kod ovlaštenih distributera.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.