Philips BDM3490UC/00 UltraWide zanimljivi zakrivljeni LCD monitor

Fotografija članka: Philips BDM3490UC/00 UltraWide zanimljivi zakrivljeni LCD monitor

Novi monitor iz Philipsa, model Philips BDM3490UC/00, ima 34 inčni zakrivljeni panel UltraWide Quad HD rezolucije od 3440 x 1440 točaka, kao i integrirane zvučnike.

Oglas

Ovaj Brilliance Curved UltraWide zaslon dizajniran je imajući na umu vidno polje korisnika kako bi stvorio izuzetan vizualni doživljaj uz bogat DTS™ zvuk kroz integrirane zvučnike. Sa svojim UltraWide zaslonom i Quad HD rezolucijom kao i sRGB bojom i naprednom MultiView opcijom, ovaj 34-inčni monitor maksimalno se prilagođava načinu rada poslovnih korisnika.

Zaobljeni zaslon i izuzetan zvuk za potpunu koncentraciju

Pozadinska buka kao što su glasovi, zvuk telefona i žamor u uredima često ometa zaposlenike koji zahtjevaju potpunu fokusiranost na svoj posao.  Koje bi bilo bolje rješenje za to nego monitor koji se u potpunosti prilagođava korisnicima kako bi im omogućio „rad u vlastitioj zoni?“ Upravo novi Brilliance Curved UltraWide monitor stavlja korisnike na prvo mjesto jer omogućuje korisniku da što manje okreće glavu kako bi vidio nešto što se nalazi na rubovima ekrana. To im omogućuje ekran koji se proteže od ruba do ruba, a tom doživljaju dodatno doprinosi ultra tanki okvir.

Doživljaj je još više pojačan integriranom audio tehnologijom i DTS™ paketom koji omogaćuje bogatiji doživljaj zvuka uz bas sa surround efektom.

S ovakvim odličnim vizualnim i audio značajkama, korisnici mogu očekivati samo najbolje od novog Philipsovog monitora. Zapravo, jedino što bi moglo ometati korisnike je sam jedinstven izgled monitora koji se svojim jedinstvenim „oblinama“ nameće kao nezaobilazan doadatak svakom radnom stolu.

Bolja slika za veću učinkovitost

Osim svojih inovativnih zakrivljenih linija, novi 34-inčni Brilliance monitor ostavlja odličan dojam i na ekranu. Zahvaljujući CrystalClear UltraWide Quad HD, AH-IPS LCD tehnologiji i 3440 x 1440 rezoluciji, omogućuje briljantne i vrlo oštre slike. Monitor također raspolaže s više od bilijun boja što osigurava glatke prijelaze na ekranu kao i 99 posto sRGB raspon boja, što je ključno za njihovu postojanost pri prelasku na različite aplikacije i uređaje.

S UltraWide 21:9 formatom novi Philipsov monitor daje dovoljno prostora za organizaciju i tijekom najtežeg radnog dana. Korisnici mogu slagati dokumente jedne pored drugih bez da učestalo otvaraju nove prozore, te mogu gledati slike s vrlo visokim kontrastom što sprečava umaranje očiju čak i dok je ekran podijeljen u više ekrana.  Ova tehnologija ujedno omogućuje korisnicima da se povežu i usporedno gledaju sadržaj na više uređaja što čini ovu kompleksnu radnju puno jednostavnijom.

Visoku kvalitetu slike dodatno poboljšava Philips Smart tehnologija čime Philips ispunjava dio obećanja korisnicima za što bolji doživljaj gledanja. SmartContrast automatski podešava boje i kontrolira intenzitet pozadinskog osvjetljenja kako bi se poboljšao kontrast za najbolje digitalne slike i video projekcije. Ima čak i specijalnu Economy opciju koja omogućuje uključivanje samo desne strane zaslona, a time i manju potrošnju energije. Ovaj monitor spreman je i ubaciti u petu brzinu zahvaljujući opciji SmartResponse koja osigurava nesmetano uživanje u igricama ili filmovima bez uobičajenog podrhtavanja, kašnjenja i takozvanog efekta duha.

Jednostavan za povezivanje i uživanje

Značajke novog monitora pružaju veće mogućnosti povezivanja što olakšava posao svim profesionalcima: DisplayPort i HDMI 2.0 pružaju visoko kvalitetne projekcije, MHL omogućuje uživanje u mobilnim sadržajima na velikom ekranu dok je USB 3.0 zadužen za brzi prijenos podataka i punjenje mobitela.

Novi Philipsov zakrivljeni UltraWide LCD monitor bit će dostupan krajem ove godine po cijeni od 8.699 Kn (PDV uključen).

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.