Philips 65PUS9809 Ultra HD TV s Android OS-om i Ambilight tehnologijom

Fotografija članka: Philips 65PUS9809 Ultra HD TV s Android OS-om i Ambilight tehnologijom

Ug gledanje TV programa, na Philips 65PUS9809 Ultra HD TV-u možete surfati po Internetu, koristiti Google Play Store, igrati video igre i još uno toga.

Oglas

TP Vision je najavio najnovije pojačanje u kategoriji UHD Ambilight televizora sa sustavom AndroidTM. Kategorija 65PUS9809 unaprijeđuje iskustvo gledanja televizora omogućujući vrlo brz i tečan rad. Certificiran od strane GoogleTM, lak pristup GoogleTM Play Store i postojećoj Philips Smart TV otvara širok raspon TV sadržaja, igara, aplikacija i usluga.

Osim toga, Philips  65PUS9809 pruža vrhunsku UHD kvalitetu slike – to se odnosi na prvoklasno Ultra Resoultion poboljšanje non-UHD  sadržaja te Micro Dimming Premium i Bright Pro za postizanje najvećeg mogućeg kontrasta.

Philips UHD TV od 164cm (65’’) sadrži vrhunsku Ultra HD rezoluciju slike. Nagrađivani Perfect Pixel Ultra HD Engine digitalno prilagođava i optimizira kvalitetu slike kako bi omogućio prikazivanje sadržaja detaljnom i oštrijom slikom sa snažnijim kontrastom i dubljim detaljima. Sadrži naprednu Philips značajku Ultra Resolution, koja prikazuje non-UHD sadržaj jednako detaljno, jasno i oštro kao da je sniman u Ultra HD rezoluciji.

Bright Pro poboljšava kontrast svjetla dvostruko bolje nego što to standardna LED tehnologija može ostvariti. Bright Pro nudi živopisne slike stvarajući čiste, svijetle bijele i duboke, baršunasto crne nijanse pružajući sliku superiornog kontrasta, tijekom dana ili noći.

Nagrađivani Micro Dimming Premium dalje optimizira kontrast stvarajući dublje crne i svjetlije bijele boje. Precizno analizira svaku sliku i prilagođava LED pozadinsko osvjetljenje, podijeljeno u 144 zone.

Philips 65PUS9809 Ultra HD TV s Android OS-om i Ambilight tehnologijom

Philips 65PUS9809 dolazi s vrlo tankim metalnim okvirom boje antracita koji okružuje zaslon promjera 164cm. Televizori je postavljen na osebujno dizajnirano postolje. Čisti dizajn televizora napravljen od autentičnih materijala vrhunske obrade, usklađen je s tehnologijom Ambilight s četiri strane koja projicira širok sjaj sa zaslona televizora na okolni zid.

Kako bi ponudila ultimativni doživljaj gledanja televizije, serija Philips 9800 opremljena je s visokokvalitetnim akustičnim pojačanjem za moćan doživljaj ozvučenja. Bežični zvučnici koji dolaze u pakiranju mogu se postaviti izvan vidokruga, a nude vibrantan, prirodan i puni zvuk.

Philips 65PUS9809 Ultra HD TV s Android OS-om i Ambilight tehnologijom će se u prodaji pojaviti tijekom jeseni 2014. godine u Europi i u Rusiji po za sada nepozantoj cijeni.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.