Philips 258B6QUEB je prvi kompanijin QHD monitor USB Type-C ulazom

Fotografija članka: Philips 258B6QUEB je prvi kompanijin QHD monitor USB Type-C ulazom

Novi 25-inčni Philips 258B6QUEB monitor koristi samo jedan kabel za napajanje i prijenos video materijala i podataka, te ima Quad HD rezoluciju ekrana.

Oglas

USB Type-C ulaz donosi brojne prednosti, a to je jednostavno spajanje pomoću jednog kabela, siguran i ultra brz prijenos podataka uz istovremeno punjenje mobilnih uređaja kao i povezivanje prijenosnih računala i periferije.

Philips 258B6QUEB monitor omogućuje prijenos podataka brzinom i do 10 GB po sekundi (ili 1,280 MB/s) s Gen-2 USB 3.1 priključak i do 5 GB/s uz Gen-1 USB 3.0. USB 3.1. je 20 puta brži od USB 2.0 priključka uz koji se primjerice 4K filmovi mogu prebaciti u manje od 60 sekundi. Tanak profil priključka čini ga pogodnim za spajanje ultra prijenosnika kao i standardnih prijenosnih računala. Karakteristika koja ovaj priključak čini još praktičnijim je reverzibilnost, jer postaje sasvim svejedno kako će se okrenuti konektor USB kabela.

Novi konektor je samo jedan od razloga zašto je 25-inčni QHD monitor odličan izbor za profesionalne korisnike. Osim svoje izvanredne mogućnosti povezivanja, novi monitor može se pohvaliti i s mnogim istaknutim značajkama po kojima je Philips poznat na tržištu monitora. SmartErgoBase postolje monitora omogućuje korisnicima da nagnu, okrenu i podese visinu monitora na njima odgovarajući položaj što je idealno za održanje zdravlja i udobnosti na radnom mjestu. Postolje monitora također omogućuje da se pospreme svi kabeli za više mjesta na radnom stolu.

Monitor ima i ultra uski okvir koji kreira besprijekoran izgled maksimizirajući područje gledanja. Robustan dizajn koji sadrži 65%o reciklirane plastike čini ovaj monitor odličnim izborom za ekološku produktivnost.

Novi Philips 258B6QUEB QHD monitor biti će dostupan od lipnja ove godine po cijeni od 2.999 kuna (bez PDV-a).

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.