Philips 19DP6QJNS dvostruki monitor dobio 2014 COMPUTEX d&i Gold Award

Fotografija članka: Philips 19DP6QJNS dvostruki monitor dobio 2014 COMPUTEX d&i Gold Award

Vrlo zanimljiv i nadasve drugačiji dizajn, pa samim tim i mogućnost rada donosi novi Philips 19DP6QJNS, prvi na svijetu dva-u-jednom monitor.

Oglas

Prvi Philipsov dva-u-jedan monitor dobio je 2014 Computex IRI Gold Award za izuzetnu tehnološku inovaciju. Philips 19DP6QJNS kombinira dva 19-inčna (48,3 cm) ekrana omogučujući gotovo neprimjetni 38-inčni (96,52 cm) zaslon s ukupnom dijagonalom od 32 inča kako bi se povećala produktivnost i bolja perspektiva gledanja. Uz minimalističku granicu okvira od 3,5 mm i panoramskim IPS zaslonom, slike živopisnih boja jednake su kvalitete bez obzira na kut gledanja.

Uz postolje dizajnirano kako bi uštedilo na prostoru i pridonijelo udobnosti korištenja, oba zaslona omogućuju nagib prema naprijed i nazad do 22.5 stupnjeva kako bi se prilagodili željenim kutevima gledanja.

Elegantni Philipsov dva-u-jedan monitor pruža višestruke mogućnosti povezivanja uključujući jedan DisplayPort i VGA ulaz na prvom zaslonu i drugi VGA ulaz s MHL-omogućenim HDMI ulazom na drugom zaslonu uz dva USB ulaza koji se nalaze na svakom zaslonu. S obzirom da ovaj monitor posjeduje i MHL tehnologiju, svi korisnici mogu “oživjeti” svoje  mobilne uređaje na velikom zaslonu gledajući sadržaj izravno s kompatibilnih pametnih telefona ili tableta i istovremeno ih puniti na Philipsov monitor.

Tako je Philipsov dva-u-jedan monitor optimalan uređaj za bilo koje okruženje budući da proširuje radni prostor i pruža više mogućnosti za pregledavanje dokumenata čime pridonosi većoj učinkovitosti i produktivnosti. Uzimajući u obzir da priključeni ekrani omogućuju više prostora za stvaranje i korištenje višestrukih alata u dizajnu, idealan je uređaj za dizajnere koji rade s 3D grafikom ili zahtijevaju iznimno detaljne informacije za CAD-CAM rješenja. Također ljubitelji komjuterskih igara mogu “uroniti” u akciju uz pomoć usporednog dvostrukog ekrana koji pogoduje nadmetanjima s dva igrača.

Philipsov 19-inčni dva-u-jedan monitor trenutačno nije dostupan u Europi, ali se nadamo kako će biti uskoro.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.