Phicomm Energy E670: 4G podrška, 5-inčni ekran i 2 GB RAM-a za samo 80$

Fotografija članka: Phicomm Energy E670: 4G podrška, 5-inčni ekran i 2 GB RAM-a za samo 80$

Na kineskom tržištu pametnih telefona ima niz više ili manje poznatih brendova koji svoje ime nastoje proslaviti proizvodnjom što povoljnijih, a prema specifikacijama što boljih smartfona.

Oglas

Jedna je takva kineska kompanija i Phicomm koja se u Indiji sprema predstaviti svoj najnoviji entry-level pametni telefon naziva Phicomm Energy E670. Ovaj Dual SIM smartfon radi na Android 5.1 Lollipop operativnom sustavu, a krasi ga 5-inčni IPS ekran HD rezolucije sa gustoćom piksela od 294ppi.

Ispod poklopca se nalazi četverojezgreni Qualcomm Snapdragon 210 (MSM8909) procesor koji radi na taktu od 1.1 GHz te je uparen sa 2 GB RAM-a. Osim toga korisnicima je na raspolaganju i 16 GB interne memorije koja se može dodatno proširiti MicroSD karticama do ukupno 64 GB. Sa stražnje se strane ovog povoljnog smartfona smjestila kamera od 8 MP sa LED bljeskalicom, a sa prednje je strane 2 MP selfie kamera.

Od opcija povezivanja Phicomm Energy E670 osim 4G podrške nudi i 3G, GPRS/ EDGE, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Micro-USB i Bluetooth podršku. Cijeli uređaj dimenzija 144 x 70 x 8 mm napaja baterija kapaciteta 2.300 mAh, a za kupnju će biti dostupan u standardnoj crnoj ili pak bijeloj boji.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.