Perpetuum Mobile Magento novi modul za brži rad web shopova

Fotografija članka: Perpetuum Mobile Magento novi modul za brži rad web shopova

Perpetuum Mobile je predstavio novo rješenje za web shopove temeljeno Magento platformi, a koje omogućuje na jednostavan i efikasan način slanje kupljene robe kupcima pomoću Locodels dostave.

Oglas

Locodels je gradska dostava nove generacije bazirana na ekonomiji uzajamnosti, čiji je  fokus na dostavi od vrata do vrata u istom danu. Njihovi su dostavljači, naši sugrađani, koji poznaju područje i dostavljaju na rutama koje im najviše odgovaraju. Prednost leži u brzini reakcije, povoljnijoj cijeni i većoj efikasnosti dostave.

Primjena ovog modula u praksi je veoma jednostavna. Perpetuumovi stručnjaci izradili su rješenje koje integrira Locodels dostavu u Magento platformu, nakon čega kupac u web shopu može kao metodu dostave svoje kupovine, odabrati Locodels. Sustav potom sam kreira narudžbu za Locodels.

Ovim modulom preskače se potreba da prodavatelj sam kreira zahtjev za dostavom u Locodelsovom sustavu zbog čega je preuzimanje robe i njena dostava još brža i efikasnija. Locodels omogućava dostavu unutar sat vremena na području Zagreba, naravno pod uvjetom da je prodavatelj u mogućnosti tako brzo pripremiti naručenu robu.

Locodelsove usluge dostave do sad je koristilo nekoliko manjih web shopova u Zagrebu, no oni su ručno u Locodelsov sustav unosili zahtjev za preuzimanjem i dostavom. Sad će im ovaj Perpetuumov modul omogućiti da cijeli proces bude brži i jednostavniji.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.