Perpetuum Mobile isporučio je Klik4 kompleksni e-commerce web shop

Fotografija članka: Perpetuum Mobile isporučio je Klik4 kompleksni e-commerce web shop

Klik4 web shop, novo je e-commerce rješenje koje broji više od 26 tisuća proizvoda, svaki sa preko 27 atributa. Unatoč svojoj kompleksnosti rješenje je uspjelo zadržati jednostavnost da se u četiri klika obavi cijela kupovina na Internetu.

Oglas

Perpetuum Mobile, ICT tvrtka koja već 25 godina posluje na našem tržištu, ovih je dana isporučila jedno od najkompleksnijih domaćih e-commerce rješenja, koje po svojoj složenosti može stati uz bok poznatim međunarodnim projektima kao što su Inkhead.com i Giffits.de. Klik4 trenutno broji više od 26 tisuća proizvoda opisanih s čak 27 atributa, koji idu u toliku dubinu da doslovno možete odabrati i težinu tkanine za majicu.  Unatoč svoj svojoj složenosti, rješenje Klik4 uspjelo je zadržati maksimalnu jednostavnost u korištenju, jer omogućava kupcima da se kupnja željenog proizvoda obavi u samo četiri klika mišem.

Proizvodi koji se nude, opisani su u 26 atributa, a tu spadaju karakteristike poput: boja robe, materijal, logotip, pa čak vrsta i težina tkanine, ukoliko se radi o odjeći. Kao i kod svakog prodajnog mjesta, fokus je stavljen na cijenu i količinske popuste. Kako bi se izbjegli mogući problemi pri izračunavanju cijene i popusta, napravljen je sustav koji će kupca poticati da naručuje što više, ali pored svake narudžbe, kupac može vidjeti točan iznos popusta i mogući dodatni popust.

Jedna od naprednijih značajki Klik4 web shopa je detaljan izračun troška i vremena dostave kupljenog proizvoda, pri čemu se, primjerice, uzimaju u obzir i državni praznici. Svaki proizvod ima zasebnu fotografiju koja se vrlo brzo učitava. Kupac svaki proizvod može pretražiti detaljnije preko tražilice, koja funkcionira na principu sinonima, ili može listati proizvode prema već definiranim temama i industrijama.

Investicija u izradu ovako složenog e-commerce rješenja stoga nije neobična budući da se sve više kupaca odlučuje upravo na kupnju proizvoda putem Interneta. Užurban život, povoljnije cijene i jednostavnost, neki su od razloga zašto se kupci odlučuju za online kupovinu.

Ovaj kompleksan web shop nastao je iz potrebe prodajnih predstavnika da na licu mjesta klijentu mogu odrediti točnu cijenu proizvoda po određenim specifikacijama. Prije razvoja projekta znale su se događati greške u kalkulaciji cijene,, dok sadašnji sustav u potpunosti eliminira mogućnost pogreške u kalkulaciji – upravo zbog toga što se točna cijena može doznati u samo 4 klika!

Studiju slučaja o implementaciji i razvoju ovog e-commerce rješenja možete pronaći na .

Perpetuum Mobile isporučio je Klik4 kompleksni e-commerce web shop

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.