PC Ekspert redizajn – naglasak na sadržaju i responzivnom dizajnu

Fotografija članka: PC Ekspert redizajn – naglasak na sadržaju i responzivnom dizajnu

Još jedan hrvatski e-zine je početkom 2014. godine dobio novo ruho. Ako ste redoviti posjetitelj PC Ekspert weba, tada ste morali primijetiti promjenu.

Oglas

Inače, znamo da su već dugo na hrvatskom web prostoru, još od 2000. godine. Kažu kako je ideja o stvaranju e-zinea postojala duže vrijeme, a sam razvoj je započeo početkom svibnja 2000. Cijeli projekt je bio u potpunosti neprofitabilan i bazirao se na volonterskom radu sve do početka 2004. kada je PC Ekspert prerastao u samostalnu tvrtku. Danas su jedan od uglednijih web portala s vrlo relevantnim sadržajem, pogotovo na području testiranja hardvera, a imaju i prilično jak forum.

U dizajnu novog portala odlučili su se za responzivni dizajn i u prvom redu prilagoditi izgled mobilnim platformama, jer je sve više posjetitelja s mobilnih uređaja, smartfona i tableta. Sam vizualni izgled su bacili u drugi plan, a istaknuli sadržaj i njegovu čitljivost.

Ako volite pročitati dobar članak o hardveru i naučiti nešto više, posjetite PC ekspert – eksperte za računala na njihovim .

PCexpert redizajniran

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.