Paragon Virtualization Manager 2010

Fotografija članka: Paragon Virtualization Manager 2010

 Koristeći patentiranu tehnologiju, Paragon Connect VD, pruža pristup podacima o virtualnim diskovima različitih tipova, ‘zamagljuje’ granice između fizičkih i virtualnih okruženja. Softver također ima snažnu kompatibilnost sa proizvodima vodećih dobavljača tehnologije virtualizacije, uključujući Microsoft, VMware i Oracle. Korisnici mogu lako se spojiti na virtualni pogon i raditi s njim kao s redovitim fizičkim medijima.

Ugrađen paket prilagodnih alata P2V će vratiti u život radno okruženje na temelju starijih prikaza Windows (počevši s Win2K), pokrenutih na virtualnim strojevima.
Sučelje Virtualization Manager može se koristiti za rad s virtualnim pogonima bez pokretanja virtualnih strojeva, uključujući i migracije iz jednog virtualnog okruženja na drugo (V2V), organizaciju prijenosa podataka između fizičkih i virtualnih okruženja za rad s particijama, itd.

Nova inačica uključuje poboljšane čarobnjake za obnavljanje podataka i kopiranje između fizičkih i virtualnih okruženja. Korisnici imaju mogućnost za stvaranje virtualne mašine za Windows Vista i Windows 7. Virtualni stroj može se konfigurirati u načinu samo za čitanje, što sprečava promjenu važnih podataka tijekom migracije.

Probna inačica Paragon Virtualization Manager 2010 se odnosi na 32-bitne i 64-bitne Windowse, dostupna je besplatno na stranicama tvrtke kao i dodatne informacije.

 

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.