Paragon Backup & Recovery 2011 (Advanced) Free

Fotografija članka: Paragon Backup & Recovery 2011 (Advanced) Free

Backup & Recovery 2011 (Advanced) besplatni alat će nam oduzeti samo dvadesetak minuta vremena da vratimo svoje Windowse i ostale programe u prvobitno stanje. Kao što naziv implicira, to je disk-imiđ (image) alat koji uzima točne slike svakog pojedinog sektora diska, pohranjuje ih na prostor samog diska (Backup Capsule)  ili na neki drugi medij iz kojeg se prema potrebi datoteke mogu preuzeti.  B&R 2011 backup alat ima sve što je potrebno za kreiranje disk imiđa koji se nadopunjava u redovitim razmacima.  U osnovi, uspoređuje najnoviju sigurnosnu kopiju s prethodnom i snima samo promjene. Program je jednostavan za korištenje zahvaljujući raznim čarobnjacima, nudi sve potrebne funkcionalnosti i podržava "diferencijalne" sigurnosne kopije. Podjednako  zadovoljiti će profesionalce kao i obične korisnike.

Sustav vraćanja rezervne kopije je jednostavan postupak. Paragon B&R 2011 omogućava vratiti pojedinačne particije ili čak datoteke i mape iz vaše slika brzo i bezbolno, a program također dolazi s opcijom stvaranja butabilnog USB/CD/DVD diska koji omogućuje vraćanje slike imiđa čak i ako sustav Windows se neće dignuti. Ukoliko trebate reparticionirati vaše diskove prije snimanja Paragon B&R 2011 ima opet sve alate koje trebate.  Ljubitelji virtualizacijskog  softvera uz pomoć  Paragon B&R 2011  mogu pretvoriti fizički pogon u virtualni disk pogodan za korištenje u programima kao što su Microsoft Virtual PC, VirtualBox ili VMWare. 

Paragon Backup & Recovery (Advanced) Free 2011 radi u sustavu Windows 2000 SP4, XP SP2/SP3, Vista i Windows 7.  Besplatan je za osobnu i nekomercijalnu upotrebu.

 

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.