Pantech SKY IM-100: neobičan i zanimljiv smartfon sa fokusom na glazbeni užitak

Fotografija članka: Pantech SKY IM-100: neobičan i zanimljiv smartfon sa fokusom na glazbeni užitak

Pantech je kompanija koja ima sjedište u južnokorejskom Seoulu i moramo priznati da nam nije baš neko pretjerano poznato ni zvučno ime, no prije nekoliko dana pojavile su se informacije o tome kako je kompanija predstavila jedan zanimljivi pametni telefon.

Oglas

Riječ je o pametnom telefonu naziva Pantech SKY IM-100 koji na prvi pogled izgleda poput svih ostalih njemu sličnih proizvoda, no sve se mijenja kada bacimo pogled na njegov stražnji panel.

Naime, kompanija Pantech je na gornjem dijelu stražnjeg panela smjestila kotačić za kontrolu glasnoće koji uz to služi i za obavljanje nekih drugih zadataka kao što je otključavanje uređaja ili pak „okidanje“ fotografija. Kako bi kompanija dodatno naglasila fokus ovog pametnog telefona na audio u paketu se nalazi i pripadajući bluetooth zvučnik naziva Stone koji ima i funkciju bežičnog punjača za Pantech SKY IM-100 smartfon.

Pantech-Sky-IM-100-6-660x292

Po pitanju specifikacija Pantech SKY IM-100 dolazi sa 5.15-inčnim ekranom FHD rezolucije te sa Qualcomm Snapdragon 430 procesorom koji je uparen sa 2 GB RAM-a i 32 GB interne memorije. Zanimljivo je kako se MicroSD karticama interna pohrana može proširiti do ukupno 2 TB, što je zaista odlično. Na stražnjoj se strani smjestila glavna kamera sa senzorom od 13 MP, dok se za dobre selfie fotografije brine 5 MP prednja kamera.

Pantech-Sky-IM-100-5-660x650

Za autonomiju ovog zanimljivog pametnog telefona brine baterija kapaciteta 3.000 mAh koja je smještena unutar metalnog kućišta. Od opcija povezivanja Pantech SKY IM-100 nudi Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.2, 4G LTE, Micro USB 2.0 te standardni 3.5 mm audio izlaz. Za kraj spomenimo cijenu od 390$ te činjenicu kako će se Pantech SKY IM-100 za sada prodavati samo u Južnoj Koreji.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.