Panda Antivirus Cloud – slobodan za korištenje

Fotografija članka: Panda Antivirus Cloud –  slobodan za korištenje

 Glavna prednost rješenja oblak AntiVirusa je izuzetna učinkvitost u otkrivanju prijetnji i minimalna potrošnju resursa sustava klijenta.

Prema programerima, Panda Antivirus Cloud , predstavljen je javnosti prije sedam mjeseci kao prvi anti-virus koji se temelji na cloud computing tehnologiji, i osigurava djelotvornu zaštitu za kućna računala u on-line i offline. Danas potrošači mogu odabrati rješenje koje u potpunosti zadovoljava njihove potrebe. Slobodni softver Panda Cloud Antivirus Free Edition je unaprijeđena verzija originalne usluge. Novi proizvod Panda Antivirus Pro također nudi visoko kvalitetne tehničke podrške i niz popularnih konfiguracija u korporativnim funkcijama.

U jezgri oba proizvoda je patentirana tehnologija Panda Kolektivna inteligencija, koja pruža automatizirano prikupljanje i obradu uzoraka milijuna zlonamjernog koda u oblaku, a ne na računalu klijenta. Kao rezultat toga je rješenje koje pruža punu zaštitu od prijetnji u memoriji računala na 15 megabajta. Prisutnost "kolektivne inteligencije" osigurava i učinkovitiju obradu zvučnih datoteka.

Obje verzije su opremljene s ugrađenim mehanizmima PCAV bihevioralne analize s kojim proizvod identificira potencijalno opasne aplikacije. 
Korisničko sučelje Panda Antivirus vam omogućuje fino ugađanje obrambenih mehanizama uključujući omogućiti ili onemogućiti pojedine module proizvoda, upravljanje interakcije s "oblakom" i reguliranje mehanizma prijavom. Posebna pohvala zaslužuju naprednim postavkama Recycle Bin te izrada popisa iznimki.

Professional Edition osigurava bolju zaštitu za klijentske off-line sustave zbog automatske zaštite korištenja USB i tvrdih diskova. Još jedna od prednosti ove inačice je automatsko ažuriranja AntiVirusa za novu inačicu.

Ova nova inačica ima podršku za devet novih jezika. Ukupno, u ovom trenutku PCAV proizvod dostupan je na 20 jezika. Panda Antivirus kompatibilan je sa 32-bitni i 64-bitnim operacijskim sustavima i može se koristiti u sprezi s drugim sredstvima za zaštitu od virusa i malware.

Preuzmite besplatni softver

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.