Panasonic Toughpad FZ-G1 robusni tablet s 25% boljom baterijom

Fotografija članka: Panasonic Toughpad FZ-G1 robusni tablet s 25% boljom baterijom

Kada govorimo o terenskom radu, građevini, željeznici i drugim poslovima u ekstremnim radnim uvjetima, tada bi vam dobro došao Panasonic Toughpad FZ-G1 tablet.

Oglas

O Panasonic Toughpad FZ-G1 tabletu smo , početkom prošle godine kada se pojavio na tržištu. Model je prilično popularan u svojoj klasi, a sada su ga i dodatno popravili. U prvom redu radi se o jačoj bateriji od oko 25%, tako da bi sada trebala trajati oko 10 sati intenzivnog rada po svim uvjetima.

U originalnom Panasonic Toughpad FZ-G1 tabletu baterija je trajala oko 7 sati, što se pokazalo nedovoljno za jedan radni dan koji nerijetko traje i više od 8 sati. No, to nije sve. U Panasonicu tvrde kako već imaju spremnu bateriju koja bi trajala i 20 sati.

Niti to nije sve. Novi Panasonic Toughpad FZ-G1 tablet je nadograđen i na novu UHF radijsku frekvenciju za čitanje RFID kodova ili pametnih kartica. Naravno, na novom ćete modelu pronaći i novi Windows 8.1 Pro operativni sustav, kao i novi i brži Intel Core vPro procesor.

Nadograđena je i Wi-Fi veza zahvaljujući Intel Dual Band Wirelessu. Naravno, ne treba posebno spominjati kako je Panasonic Toughpad FZ-G1 tablet vrlo robustan i čvrst i otporan na udarce, vibraciju, vlagu, vodu, prljavštinu i ekstremno nisku i visoku temperaturu.

Osnovni model Panasonic Toughpad FZ-G1 tableta košta oko 1.500 britanskih funti (oko 14.250 kuna), dok će novi nadograđeni model imati i nešto veću cijenu od oko 2.000 funti (oko 19.000 kuna).

Panasonic Toughpad FZ-G1 robusni tablet s 25% boljom baterijom

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.