Panasonic Toughpad FZ-F1 i FZ-N1: super otporni smartfoni premijerno na MWC-u

Fotografija članka: Panasonic Toughpad FZ-F1 i FZ-N1: super otporni smartfoni premijerno na MWC-u

Iz Panasonica nam stižu dva nova smartfona naziva Toughpad FZ-F1 i Toughpad FZ-N1 koji su svoju premijeru imali na MWC-u u Barceloni.

Oglas

Oba smartfona dolaze sa ekranima dijagonale 4.7 inča i HD rezolucije koji se mogu koristiti sa rukavicama, a odlikuje ih odlična vidljivost na sunčevom svijetlu. Pokretani su četverojezgrenim Qualcomm Snapdragon 801 procesorom koji je uparen sa 2 GB RAM-a.

Važno je naglasiti kako dolaze sa IP65 i IP67 certifikatima, kao i MIL-STD-810G standardom za padove i udarce, a uz to sposobni su biti 30 min u vodi dubine do 1 m. Uz sve ove certifikate i otpornost ovi se smartfoni mogu upotrebljavati i u najzahtjevnijim okruženjima.

Panasonic Toughpad FZ-N1 će raditi na Android 5.1.1 operativnom sustavu te će biti dostupan za kupnju od slijedećeg mjeseca po cijeni od 1.499 USD za WiFi model, dok će model kojim će se moći uspostavljati pozivi biti predstavljen negdje tokom ljeta. Za razliku od njega Toughpad FZ-F1 radi na Windows 10 IoT Mobile Enterprise operativnom sustavu, a u prodaju bi trebao doći ove jeseni po cijeni od 1.599 USD.

Panasonic-Toughpad-FZ-F1-786x1024

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.